Biegiem przez życie

Najnowsze – czwarte już – wydanie mojego poradnika dla biegaczy „Biegiem przez życie” , dostępnego dotąd tylko na imprezach biegowych, można już zamawiać z mojej strony (zakładka Moje książki). Książka ma teraz aż 502 strony i dołączona jest do niej nowo nagrana płyta DVD. Jest dedykowana biegającym kobietom i kandydatkom na biegaczki, a rozszerzona jest – dzięki współpracy z fachowcami z branż – m.in. o porady dla kobiet biegających w okresach ciąży oraz połogu (dr Ewa Goncikowska), czy o porady związane z szeroko rozumianym pojęciem kontuzji i ich leczenia (warszawska klinika rehabilitacji ORTOREH). Rozbudowany jest rozdział dotyczący dekad życia, a weterani mogą przeanalizować swój trening, konfrontując go z „pojedynkiem” Skarżyński kontra Borowski.

Informacje dodatkowe o Biegiem przez życie:

Data wydania: 2014 (data przybliżona)
Kategoria: Sport
ISBN: 978-83-917405-9-0

Kup książkę Biegiem przez życie

Biegiem przez życie - opinie o książce

Po co pisać (czytać) o bieganiu? Przecież wystarczy założyć buty i przed siebie. Jak krótkowzroczny to plan przekonało się wielu domorosłych amatorów biegania. Aby biegać, a nie poruszać się biegiem trzeba znać pewne pryncypia i przede wszystkim robić to z głową.

Autor poświęca wiele stron na omówienie tematów odżywiania, czy wyboru akcesoriów do biegania.

“Biegiem przez życie” jest okazja by skorzystać z bogatego doświadczenia autora, uniknąć problemów (kontuzji) i dylematów związanych z bieganiem. To niezwykle przystępna, ale napisana profesjonalnie książka o bieganiu. Tylko ten produkt placement…