Bez ściemy. Moja niesamowita dekada w Formule 1

10 lat budowania zespołu Haas F1. Günther Steiner powraca z nową książką!

Zapnij pasy - Günther Steiner zabierze Cię w szaloną podróż! 10 lat pracy w zespole Haas F1: od pierwszych dni, kiedy w głowie zaczął kiełkować mu pomysł założenia zespołu, aż po wyzwania związane ze sfinansowaniem tego projektu i rzeczywistą budową ekipy od zera. W nowej książce Steiner przedstawia prawdziwą historię powstania zespołu Haas F1, bez ogródek opowiadając o lepszych i gorszych momentach oraz szczerze wyjaśniając, w jakich okolicznościach z końcem sezonu 2023 rozstał się z zespołem.

Jakie osiągnięcia napawają go największą dumą? Jak wielu katastrofom musiał stawić czoła? Bohater serialu Netflix Formuła 1: Jazda o życie zabierze Cię za kulisy świata F1: do alei serwisowych oraz padoków najwspanialszych torów wyścigowych. Ta książka da Ci unikatowy wgląd w pracę kierowców, mechaników, dyrektorów, sponsorów, a nawet komentatorów.

Steiner w swoim niepodrabialnym stylu przytacza wiele zabawnych anegdot, ale wyraża też swoje zdanie i zdecydowane opinie, niczego nie owijając w bawełnę. Znowu jest w niezwykłej formie, co sprawia, że Bez ściemy to lektura obowiązkowa dla wszystkich zafascynowanych światem Formuły 1.

Informacje dodatkowe o Bez ściemy. Moja niesamowita dekada w Formule 1:

Tagi: Wyścigi samochodowe Sporty motorowe

Kup książkę Bez ściemy. Moja niesamowita dekada w Formule 1

Surviving to Drive. Życie dla jazdy. Rok z życia szefa zespołu F1
Günther Steiner0
Okładka ksiązki - Surviving to Drive. Życie dla jazdy. Rok z życia szefa zespołu F1

SURVIVING TO DRIVE: Sezon w Formule 1 z Güntherem Steinerem ,,Mówi się, że trenerzy piłkarscy funkcjonują w warunkach presji. Wierzcie mi, to jest pikuś...

Z pamiętnika jeża Emeryka
Marta Wiktoria Trojanowska ;