Bez ograniczeń

W tych osobistych wspomnieniach, Chrissie Wellington zabiera czytelnika w niezwykłą podróż po świecie i zaprasza na przygodę z odkrywaniem samej siebie. W dzieciństwie Chrissie Wellington trudno doszukać się zadatków na przyszłą mistrzynię świata. Nie była cudownym dzieckiem, a pseudonim Muppet bardziej kojarzy się z niezdarnością niż ze sportowym talentem. Chrissie miała jednak przemożny pęd do samodoskonalenia, niezaspokojony apetyt na nowe wyzwania i żelazną zasadę, by pozostać otwartą na wszystko, co życie ma do zaoferowania. A zaoferowało jej udział w triathlonie Ironman...

Informacje dodatkowe o Bez ograniczeń:

Wydawnictwo: Galaktyka
Data wydania: 2013-04-17
Kategoria: Biografie, wspomnienia, listy

Kup książkę Bez ograniczeń

Bez ograniczeń - opinie o książce

Avatar użytkownika - poszukujaca
poszukujaca
Przeczytane:2015-06-08, Ocena: 6, Przeczytałam, 12 książek 2015, Biografie, Mam,
Szukałam jej długo i skutecznie. Zaintrygował mnie opis na stronie empik i ruszyłam na poszukiwania pomiędzy półkami. Nie zawiodłam się. Ta dziewczyna to wulkan energii. Od początku ma się ochotę do niej podejść i wyciskać. Jej biografia to zbiór przypadkowych podróży, spotkań, rozmów, które ostatecznie ukształtują silną, niezależną i dążącą do celu zawodniczkę Ironmana. Taką, która wygrywa, ale i taką, która czeka na ostatniego zawodnika, by przybić mu piątkę na mecie. Ta książka powinna znaleźć się na półce każdego sportowca, kibica i osoby, która szuka swojej drogi w życiu.
Avatar użytkownika - liver_
liver_
Przeczytane:2021-03-29, Ocena: 5, Przeczytałem, 12 książek w 2021 roku,
Avatar użytkownika - tszejk
tszejk
Przeczytane:2015-06-29, Ocena: 5, Przeczytałem, 12 książek 2015,
Avatar użytkownika - slk
slk
Przeczytane:2014-09-17, Ocena: 4, Przeczytałem, 52 książki 2014, Bieganie , Moje ebooki, z ebookpointu,
Baśka. Łobuzerka
Basia Flow Adamczyk