Nie ma trucizny bez antidotum.
Nie ma początku bez końca.
Historia Thomasa i Vanessy dobiega końca. Zdrady i kłamstwa oddaliły ich od siebie, a nie zawsze można naprawić to, co zostało zniszczone. Kiedy ich drogi się rozchodzą, dziewczyna postanawia wyjechać z Corvallis, jednak ta podróż nie wystarczy, by przywrócić jej spokój i ukoić żal do chłopaka, który złamał jej serce. Tymczasem Thomas zostawił burzliwą przeszłość za sobą i postanowił raz na zawsze stawić czoła dręczącym go demonom. Gdy ponownie spotykają się na uczelni, żywią do siebie złość, która prowadzi ich do wojny opartej na starciach i prowokacjach. Wciąż jednak łączy ich płomienne uczucie, jakby ogień tlił się pod popiołem i tylko czekał na iskrę, która go rozpali. Nie trzeba wiele, aby wybuchli, zwłaszcza gdy w pobliżu znajduje się Logan, który nie odstępuje dziewczyny na krok. Czy po burzy znów zaświeci słońce? Czy wielka miłość może nas ocalić? Thomas i Vanessa wkrótce to odkryją.
Wydawnictwo: Marginesy
Data wydania: 2024-10-09
Tytuł oryginału: Better. Ossesione
Nie istnieje światło bez cienia. Nie istnieje miłość bez bólu. Miłość Thomasa i Vanessy nigdy nie była łatwa. Ich historia to wieczne poszukiwanie równowagi...
Sensacja włoskiego Wattpada! Nie ma róży bez kolców. Nie ma pasji bez rozpaczy. Vanessa kocha deszcz i książki, a z przyjaciółmi łączy ją szczególna...
Przeczytane:2024-10-17, Ocena: 6, Przeczytałam,
💙Z utęsknieniem czekałam na finałowy tom historii o Vanessie i Thomasie.Są bohaterami,których pożądanie często wygrywa a jednocześnie nie uczą się na błędach,ciągle się raniąc.
▫Vanessa nie potrafi zrozumieć,zatraca się i trwa w zawieszeniu po ogromnej porażce uczuciowej.Jej smutek czujemy na każdym kroku.
▫Thomas to jedna wielka zagadka.Odkrywanie jego prawdziwych intencji jest bardzo ciekawie i frustrujące.Widoczna przemiana ogromnie mnie zaskoczyła.Pokazuje jego inne oblicze.
💙 „Better.Obsesja” zabiera czytelników świat przepełnionym łzami,niezrozumieniem i brakiem zaufania.Po ponownym zranieniu,nie dziwiłam się bohaterce,że przeżywa to tak bardzo.Wreszcie zaczęła dostrzegać siebie i to mnie intrygowało.
💙Finałowy tom dostarczył mi wszystko,czego oczekiwałam od tej historii-mnóstwo niepewności,nienawiści,zazdrości,prawdy przeszłości,rozterek a kończąc na poważnych decyzjach,które zwiastowały zakończenie trudne do przewidzenia.Niemal do ostatniej strony autorka trzyma czytelnika w niepewności.I za to ogromne brawa 👏
💙Czy polecam?Oczywiście!
Idealna lektura dla osób kochających elektryzujące historie-pełne namiętności,miłości i kłótni.
💙Koniecznie poznajcie skomplikowany świat Thomasa i Vanessy w trylogii BETTER🔥
POLECAM