Baśnie na zimowe wieczory

Przenieś się do wyjątkowego świata ponadczasowych historii! Poznaj - czytane dzieciom od pokoleń - najpiękniejsze zimowe opowieści.

,,Baśnie na zimowe wieczory" to zbiór pięknie zilustrowanych, świątecznych opowiadań, które wzruszają, bawią i uczą dzieci na całym świecie. Uniwersalne wartości, które płyną z tych tekstów, pomogą najmłodszym w zrozumieniu świata. Klasyczne teksty i piękne ilustracje zabiorą czytelników w magiczną podróż do świata pełnego czarów, bajkowych postaci i niesamowitych wydarzeń.

W książce znajdują się 4 opowieści: ,,Królowa Śniegu", ,,Dziewczynka z zapałkami", ,,Dziadek do orzechów" oraz ,,Opowieść wigilijna".

Informacje dodatkowe o Baśnie na zimowe wieczory:

Wydawnictwo: Zielona Sowa
Data wydania: 2024-10-09

Tagi: Proza (w tym literatura faktu) dla dzieci i młodzieży Dzieci od ok. 4 lat

Kup książkę Baśnie na zimowe wieczory

opracowanie zbiorowe 0
Okładka ksiązki - Ja i mój świat 1. Podręcznik. Część 1. Wydanie rozszerzone. Lekcje dla uczniów z autyzmem i specjalnymi potrzebami edukacyjnymi. Etap obrazka

Publikacja została opracowana przez zespół psychologów i pedagogów ze Specjalnego Ośrodka Rewalidacyjno-Wychowawczego dla Dzieci i Młodzieży z Autyzmem...

Kredki w dłoń. Wozy strażackie i inne pojazdy
opracowanie zbiorowe 0
Okładka ksiązki - Kredki w dłoń. Wozy strażackie i inne pojazdy

Weź do ręki ulubione kredki i pokoloruj wóz strażacki i inne pojazdy! Na pokolorowanie czeka również wóz policyjny, karetka, czołgi i ciężarówki. Pora...

Z pamiętnika jeża Emeryka
Marta Wiktoria Trojanowska ;