Książka "AutoCAD 2005 i 2005 PL. Minisłowniczek poleceń: angielsko-polski i polsko-angielski" jest niezbędną pozycją dla każdego użytkownika AutoCAD-a, który w swojej pracy wykorzystuje obie wersje językowe tego programu. Zestawienie poleceń AutoCAD-a w edycji polskiej i angielskiej to doskonała pomoc dla projektanta, któremu zależy na szybkiej i efektywnej pracy.

Informacje dodatkowe o AutoCAD 2005 i 2005 PL. Minisłowniczek poleceń: angielsko-polski i polsko-angielski:

Wydawnictwo: Helion
Data wydania: 2005-03-24
Kategoria: Poradniki
ISBN: 8373619550

Kup książkę AutoCAD 2005 i 2005 PL. Minisłowniczek poleceń: angielsko-polski i polsko-angielski

AutoCAD 2005 i 2005 PL. Minisłowniczek poleceń: angielsko-polski i polsko-angielski - opinie o książce

AutoCAD 2011. Pierwsze kroki
Andrzej Pikoń0
Okładka ksiązki - AutoCAD 2011. Pierwsze kroki

AutoCAD od lat wyznacza standardy w dziedzinie oprogramowania CAD, a książka Andrzeja Pikonia stanowi pierwszą pozycję, po którą powinien sięgnąć każdy...

AutoCAD 13 PL dla Windows
Andrzej Pikoń0
Okładka ksiązki - AutoCAD 13 PL dla Windows

Poznaj AutoCAD 13 PL dla Windows! W książce znajdziesz dokładne omówienie polskiej wersji AutoCADa 13 dla Windows. Omówione zostały zarówno nowe cechy...

Kyle
T.M. Piro