Art of Cookery in Middle Ages

Ocena: 0 (0 głosów)
The master cook who worked in the noble kitchens of the fourteenth and fifteenth centuries had to be both practical and knowledgeable. His apprenticeship acquainted him with a range of culinary skills and a wide repertoire of seasonal dishes, but he was also required to understand the inherent qualities of the foodstuffs he handled, as determined by contemporary medical theories, and to know the lean-day strictures of the Church. Research in original manuscript sources makes this a fascinating and authoritative study where little hard fact had previously existed.

Informacje dodatkowe o Art of Cookery in Middle Ages:

Wydawnictwo: brak danych
Data wydania: b.d
Kategoria: Inne
ISBN: 978-0-85115-430-5
Liczba stron: 0

więcej

Kup książkę Art of Cookery in Middle Ages

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Art of Cookery in Middle Ages - opinie o książce

Recenzje miesiąca
Lato drugich szans
Dagmara Zielant-Woś
Lato drugich szans
Upiór w szkole
Krzysztof Kochański
Upiór w szkole
Dolina Marzeń. Przeszłość
Katarzyna Grochowska
Dolina Marzeń. Przeszłość
Piwniczne chłopaki
Jakub Ćwiek
Piwniczne chłopaki
Z okruchów nadziei
Anna Siedlecka
Z okruchów nadziei
Kroniki Czasu Ziemi
Andrzej Góral
Kroniki Czasu Ziemi
Niewolnica elfów
Justyna Komuda ;
Niewolnica elfów
Gorath. Uderz pierwszy
Janusz Stankiewicz
Gorath. Uderz pierwszy
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy