Amazing Spider-Man. Życiowe osiągnięcie. Tom 3

Drugi tom przygód Spider-Mana z nowej serii wydawniczej Marvel Fresh!

J. Jonah Jameson ma nową pracę - został prezenterem radiowym. To zajęcie tylko komplikuje jego już i tak niełatwą relację ze Spider-Manem, którego tożsamość wreszcie poznał. Dodatkowo na celownik biorą go Enforcers. Jak sobie z tym poradzi doświadczony, ale bardzo nerwowy dziennikarz? Czy będzie mu potrzebna pomoc Spideya? W niebezpieczeństwie znajduje się również ciocia May. A ją tylko Pająk może uratować... Mówiąc krótko: Peter Parker znów ma pełne ręce roboty!

Autorem scenariusza jest Nick Spencer (,,Iron-Man 2.0", ,,Ant-Man: Druga szansa"), a rysunki przygotowali Chris Bachalo (,,Uncanny X-Men") i Ryan Ottley (,,Invincible").

Album zawiera materiały opublikowane w zeszytach #11-15 ,,The Amazing Spider-Man" (2018).

Informacje dodatkowe o Amazing Spider-Man. Życiowe osiągnięcie. Tom 3:

Wydawnictwo: Egmont
Data wydania: 2022-02-23
Kategoria: Komiksy
Tytuł oryginału: Amazing Spider-Man by Nick Spencer Vol. 3: Lifetime Achievement

Tagi: bóg

Kup książkę Amazing Spider-Man. Życiowe osiągnięcie. Tom 3

Amazing Spider-Man. Życiowe osiągnięcie. Tom 3 - opinie o książce

Avatar użytkownika - wkp
wkp
Przeczytane:2022-02-22, Ocena: 4, Przeczytałem,

KŁOPOTY PREZENTERA

Wydawanie ,,Amazing Spider-Mana" Spencera trwa. I chociaż to już trzeci tom, scenarzysta trzyma poziom do jakiego nas przyzwyczaił, ale którym bynajmniej chyba nikogo nie zachwycił. ,,Życiowe osiągnięcie" to zatem kolejny dość przeciętny zeszyt, z przesadzonym humorem i chwilowymi przebłyskami inwencji, który dopiero pod sam koniec staje się ciekawszy, zapowiadając nadchodzące wydarzenia.

J. Jonah Jameson powraca. Tym razem, jako prezenter radiowy. Oczywiście prezenter radiowy z masą kłopotów, gdy na cel biotą go Enforcers i... Właśnie, poradzi sobie sam, czy będzie musiał poprosić o pomoc Pajączka, z którym nie układa mu się najlepiej? Co gorsza nie tylko on jest zagrożony, ale i ciotka May, a na horyzoncie zbierają się czarne chmury. Jak rozwinie się ta sytuacja? I jak poradzi z nią sobie Spider-Man?

Superman Bizarrowersum, tom 7
Okładka ksiązki - Superman  Bizarrowersum, tom 7

Siódmy i ostatni tom przygód Supermana pt. Bizarrowersum. Bizarro to jeden z najdziwniejszych przeciwników Supermana! Kiedy Boyzarro, syn Bizarro, burzy...

Książę Śnieżnych Kotów
Okładka ksiązki - Książę Śnieżnych Kotów

Syv, najmłodszy książę Śnieżnych Kotów, nieco się różni od swoich braci. Lud Nordan go lubi... i jego starsi bracia to zauważyli. Kiedy umiera ich ojciec...