Drugi tom przygód Spider-Mana z nowej serii wydawniczej Marvel Fresh!
J. Jonah Jameson ma nową pracę - został prezenterem radiowym. To zajęcie tylko komplikuje jego już i tak niełatwą relację ze Spider-Manem, którego tożsamość wreszcie poznał. Dodatkowo na celownik biorą go Enforcers. Jak sobie z tym poradzi doświadczony, ale bardzo nerwowy dziennikarz? Czy będzie mu potrzebna pomoc Spideya? W niebezpieczeństwie znajduje się również ciocia May. A ją tylko Pająk może uratować... Mówiąc krótko: Peter Parker znów ma pełne ręce roboty!
Autorem scenariusza jest Nick Spencer (,,Iron-Man 2.0", ,,Ant-Man: Druga szansa"), a rysunki przygotowali Chris Bachalo (,,Uncanny X-Men") i Ryan Ottley (,,Invincible").
Album zawiera materiały opublikowane w zeszytach #11-15 ,,The Amazing Spider-Man" (2018).
Wydawnictwo: Egmont
Data wydania: 2022-02-23
Kategoria: Komiksy
Tytuł oryginału: Amazing Spider-Man by Nick Spencer Vol. 3: Lifetime Achievement
Gdzie drzemie groza? Co zakazano w Rivello? Co trzeba zjeść będąc w mieście? Największym miastem i jednocześnie stolicą Kampanii jest Neapol...
Pierwsza kolorowanka musi być wyjątkowa! Seria ,,Pierwsza kolorowanka. Gruby obrys" dostarczy każdemu maluchowi mnóstwa frajdy! Duże i nieskomplikowane...
Przeczytane:2022-02-22, Ocena: 4, Przeczytałem,
KŁOPOTY PREZENTERA
Wydawanie ,,Amazing Spider-Mana" Spencera trwa. I chociaż to już trzeci tom, scenarzysta trzyma poziom do jakiego nas przyzwyczaił, ale którym bynajmniej chyba nikogo nie zachwycił. ,,Życiowe osiągnięcie" to zatem kolejny dość przeciętny zeszyt, z przesadzonym humorem i chwilowymi przebłyskami inwencji, który dopiero pod sam koniec staje się ciekawszy, zapowiadając nadchodzące wydarzenia.
J. Jonah Jameson powraca. Tym razem, jako prezenter radiowy. Oczywiście prezenter radiowy z masą kłopotów, gdy na cel biotą go Enforcers i... Właśnie, poradzi sobie sam, czy będzie musiał poprosić o pomoc Pajączka, z którym nie układa mu się najlepiej? Co gorsza nie tylko on jest zagrożony, ale i ciotka May, a na horyzoncie zbierają się czarne chmury. Jak rozwinie się ta sytuacja? I jak poradzi z nią sobie Spider-Man?