Alternative. Historia od początku naszej ery. Herezja albo zło z bliska

Intrygująco przedstawiona historia ludzi i Ziemi została zapoczątkowana w ,,Alternative" wydanej we wrześniu 2015 roku. Jej kontynuacją stała się  ,,Alternative. Powrót na Ziemię", która ukazała się na rynku wydawniczym rok później. Ta publikacja jest zakończeniem historii. Autor pokazał w niej świat w bardzo odkrywczy sposób. Przedstawiona alternatywna wersja historii ludzkości i naszej planety, okraszona niezwykle ciekawymi teoriami, niewątpliwie każe się zatrzymać i zastanowić nad otaczającą rzeczywistością.

Informacje dodatkowe o Alternative. Historia od początku naszej ery. Herezja albo zło z bliska:

Wydawnictwo: PWN
Data wydania: 2017-05-23

Kup książkę Alternative. Historia od początku naszej ery. Herezja albo zło z bliska

Alternative. Historia od początku naszej ery. Herezja albo zło z bliska - opinie o książce

Avatar użytkownika - czlowiek
czlowiek
Przeczytane:2022-09-11,

Postaraj sie zapamietac to co teraz przeczytasz, urodziles sie jako mądra, samoswiadoma tzn. potrafiąca samodzielnie myslec, wolna istota, istota ktora byla chlubą wsojego tzw. gatunku. Potem jednak wrzucono cie w machine, ktora wypala w Waszych swiadomosciach klamstwo. Wypala je tak mocno, ze Wy zaczynacie w nie wierzyc i bac sie go. Pomysl, czy naprawde uwazasz, ze los jaki ktos ustalil dla ciebie, twoich dzieci i wszystkich innych, jest tym co bylo tobie, twoim dzieciom i Wam wszystkim naturalnie przeznaczone?

Alternative. Powrót na Ziemię
Filip Ambria0
Okładka ksiązki - Alternative. Powrót na Ziemię

To już druga książka Filipa Ambrii z planowanej serii. To również kontynuacja historii zapoczątkowanej w pierwszej ,,Alternative". Publikacja ta opowiada...

Alternative
Filip Ambria0
Okładka ksiązki - Alternative

This book is intended for everybody fascinated by Egyptian pyramids or excited by stories about Atlantis. It takes you on a fantastic journey through...