Alchemia szczęścia

Życiową pasją autorki jest... samo życie. Zafascynowana działaniem ludzkiego ciała i jego nieograniczonymi możliwościami łączy odkrycia nauki z praktyką życiową. Wiedzę otrzymaną bezpośrednio od Esther i Jerry`ego Hicks ukazuje w całkiem innym świetle, uzupełniając ją faktami z własnego życia. Będąc najlepszym przykładem tego, o czym pisze, udowadnia że żadna tragedia nie jest tragedią, tylko stanem przejściowym i to zawsze prowadzącym ku lepszemu.

Chcesz być wolny i szczęśliwy? Chcesz mieć pewność, że w życiu spotka Cię tylko to, co sobie stworzysz?

Dowiedz się zatem, jak:

z każdej podejmowanej w życiu decyzji uczynić dobrą decyzję, bajki opowiadane Ci w dzieciństwie ukształtowały Twoje postrzeganie świata (zwracaj uwagę na to, czego teraz słuchają Twoje dzieci), poprzez myśli, przeżywane emocje i przekonania tworzysz swoją przyszłość.

Nie ma znaczenia co robisz, aby osiągnąć szczęście. Ważne jest tylko to, co myślisz. To Ty nadajesz znaczenie temu, co Cię otacza. A od tego znaczenia zależy Twoje doświadczenie.

Dostrzegaj tylko pozytywne strony życia!

Informacje dodatkowe o Alchemia szczęścia:

Wydawnictwo: Studio Astropsychologii
Data wydania: 2011-09-15
Kategoria: Inne

Kup książkę Alchemia szczęścia

Odchudzanie i Prawo Przyciągania
Bogusława Krause0
Okładka ksiązki - Odchudzanie i Prawo Przyciągania

Jeśli wierzysz, że:- tłuszcz tuczy,- nie możesz schudnąć,- masz genetyczne skłonności do tycia... ...masz rację. Są to bowiem Twoje oczekiwania. Zgadnij...