Pierwszy rok życia Setki pomysłów na zabawy z niemowlęciem.Czy wiesz, jak najlepiej wykorzystać pierwszy rok dziecka, by zapewnić mu wspaniały start w życiea W tym poradniku znajdziesz:365 zabaw dla Ciebie i Twojego dziecka Wypróbuj wszystkie jedna zabawa na każdy dzień. zobacz, jak zabawa rozwija i bawi. W poradniku znajdziesz pomysły na:zabawy rozwijające orięntację przestrzenną niemowlęcia, ćwiczenia stymulujące koordynację ruchową i wzmacniające mięśnie dziecka, Gry słowne i muzyczne pobudzające rozwój umysłowy malucha zabawy budujące więź między rodzicami a dzieckiem.
Wydawnictwo: Multico
Data wydania: 2008-01-02
Kategoria: Poradniki
Przeczytane:2017-10-23, Ocena: 5, Przeczytałam, 250 ksiażek w 2017 roku, Mam, Dla dzieci,
Książka zawiera 365 pomysłów na zabawy z dzieckiem przez pierwszy rok jego życia. Jednak zabawy to zbyt szumne określenie, raczej przy takim maluszku większość to opis pomysłów co można z niemowlakiem robić, typowych zabaw jest tu niewiele. Niektóre "zabawy" powtarzają się, ale są lekko zmodyfikowane, gdy dziecko się rozwija. Ale pomimo tego pozycję tę polecę "świeżym" rodzicom.