30 dni

30 dni, przystojny mężczyzna i trochę odwagi. Czy to wystarczy, by na nowo odkryć seks? Alyssa myślała, że miłość łącząca ją z Robem przetrwa wszystko. Dopóki nie zabrała go ciężka choroba. W ostatnich dniach zostawił jej prezent - trzydzieści karteczek z pikantnymi zadaniami, które pomogą jej na nowo otworzyć się na namiętność. Gdy pozna seksownego sąsiada Harrisona, może wreszcie zrobi z nich użytek? Jego czuły dotyk obudzi wspomnienia i tęsknotę za czymś więcej niż ognisty romans. Tylko czy Alyssa jest już na to gotowa?

Informacje dodatkowe o 30 dni:

Data wydania: 2021-09-15

Tagi: bóg

Kup książkę 30 dni

30 dni - opinie o książce

Avatar użytkownika - Elia
Elia
Przeczytane:2022-02-10, Ocena: 4, Przeczytałam, 52 książki 2022,

Nie jestem fanką powieści erotycznych. Ta pozycja miała jednak w sobie coś ciekawego, a historia wydała mi się niebanalna. Alyssa jest młoda kobieta i wdowa. Rob- jej mąż zostawił jej przed śmiercią plan zabaw erotycznych na 30 dni. ..  i choć początkowo realizacja zadań nie mieściła się kobiecie w głowie, z czasem postanowiła się zabawić.... Po wielu perypetiach Alyssa zrozumiała, że realizacja zadań wzbudziła uczucie.pomiedzy nia a Harrisonem- jej nowym sąsiadem.  Dobrze się bawiłam czytając tę książkę!

Z pamiętnika jeża Emeryka
Marta Wiktoria Trojanowska ;