W otchłani strachu

𝕎 𝕠𝕥𝕔𝕙ł𝕒𝕟𝕚 𝕤𝕥𝕣𝕒𝕔𝕙𝕦

To już druga książka autora, w której pojawia sięgnąć postać agentki FBI Sarah Keller 🔥

O pierwszej części, w której się pojawiła opowiem niebawem jednak to nie są książki jakoś ściśle ze sobą związane więc śmiało je traktujcie jako osobne historie 😉

Młody chłopak, Danny, zostaje skazany za brutalne morderstwo swojej dziewczyny.

Rodzina i coraz większa grupa ludzi myśli, że niesłusznie.

Czy mają rację?

Tymczasem w tajemniczych okolicznościach, po kilkunastu latach ginie jego prawie cała rodzina - rodzice i dwoje rodzenstwa, zostaje tylko jeden brat, który nie wyjechał z nimi na wakacje.

Matt usiłuje ustalić, co się stało z jego rodziną tym samym wpadając w nielada kłopoty.

Mamy tu różne osie czasowe, teraźniejszość i część wydarzeń z przeszłości.

Dzięki temu wyjaśnia nam się nieco spraw i sekretów mieszkańców miasteczka, w tym rodziny Pine.

Czy uda się odkryć sprawcę wszystkich zbrodni?

Bardzo wciągające śledztwo, mnóstwo emocji i zagadek no i oczywiście super przyjemne w czytaniu pióro Alexa Finlaya.

To już druga jego książka, która mi przypadła do gustu chociaż w tej historii bardziej można się domyślić osoby odpowiedzialnej za całe zło.

Informacje dodatkowe o W otchłani strachu:

Wydawnictwo: Czarna Owca
Data wydania: 2022-05-18
ISBN: 9788382520309
Tytuł oryginału: Every Last Fear
Dodał/a opinię: Bookszonki

Zobacz opinie o książce W otchłani strachu

Kup książkę W otchłani strachu

Polityka. Duża czy mała, zwykle jest brudna.

Rozejrzał się po okolicy. Potwierdziła się banalna prawda: wszystko wydawało się mniejsze. Szkoła mieściła się w dwukondygnacyjnym budynku z czerwonej cegły. Od frontu znajdowała się pusta betonowa płaszczyzna. Żadnych drzew ani trawy.

Więcej cytatów z tej książki

The Night Shift
Alex Finlay0
Okładka ksiązki - The Night Shift

Sylwester 1999 roku. Ludzie spodziewają się, że tej nocy nastąpi koniec świata: z nieba zaczną spadać samoloty, na giełdach wybuchnie panika, dojdzie do...

Dotyk marcepanowych marzeń
Katarzyna Majewska-Ziemba