😈W finałowym tomie mamy znakomite zakończenie losów bohaterów,którzy pokazują swoją siłę walki,bezwzględną ochronę czy widoczną zmianę!
😈Autorka nie oszczędza bohaterów,ponieważ wydarzenia z ich życia są bardzo dynamiczne.Nie tylko muszą walczyć o stracone zaufanie,powrócenie go,ale również być gotowym na zaatakowanie wroga,który tylko czeka na odpowiednią chwilę,by dokonać zemsty.Ten wróg czai się i chce zniszczyć Javiera oraz jego najbliższych!
😈Gabriella musi zmierzyć się z demonami przeszłości oraz zdarzeniami,które złamały jej duszę.Są łzy,strach,złość i bezczynność z którą trudno wygrać.Jej osoba pokazuje,że każde zdarzenia z naszego życia zmienia myślenie praz trudność w odbudowaniu zaufania.
😈Postać Javiera pozytywnie mnie zaskoczyła.Jego silna wolna,determinacja i cierpliwość zyskuje na uznanie.W tym tomie poznajemy go tak prawdziwie i to bardzo mi się podobało.Nie boi się mówić o tym co czuje,czego się boi i co chce zmienić.Brawo👏
😈Finałowy tom daje mnóstwa emocji,nieplanowanych bankietów,powracających wrogów przeszłości,walki o zaufanie czy zmierzenie się z konsekwencjami swych słów.To sprawia,że ponad sześciuset stronnicowa powieść jest znakomitym finałem losów postaci. Będziecie wzruszać się,bać się i trzymać mocno kciuki,by bohaterowie znaleźli wspólną drogę.Moc emocji gwarantowana! koniecznie poznajcie Potwora,który czaił się w snach Gabrielli😈
😈Jestem zachwycona całą serią i z całego serca wam ją polecam😈
Wydawnictwo: Muza
Data wydania: 2025-02-19
Barbara Dębska
Kiedy Potwór otwiera przed tobą drzwi swojego azylu, powinnaś zachować czujność. Witaj w Niebie, Gabriello. A może to po prostu kolejny krąg piekieł? Gabriella...
Potwór nie prosi. Potwór bierze to, czego chce. Witaj w piekle, Gabriello. JESTEŚ MOJA. ZACZNIJ SIĘ DO TEGO PRZYZWYCZAJAĆ. Gabriella już jako mała...