❗RECENZJA PATRONACKA❗
Tytuł: Tysiąc Róż
Autor: Aneta Sołopa
Data premiery: 14.02.2025r
❗Historia dostępna jest tylko jako e-book ❗
"Mówią, że kochać to umieć się rozstać z godnością, pozwolić ukochanej odejść nawet, jeśli darzy się ją największym uczuciem na świecie.
I pozwolę jej odejść.
To mnie pewnie zabije… ale muszę. Inaczej to już nie będę ja."
Autorka stworzyła emocjonujcą historię pełną namiętności, pięknej przyjaźni, a także bólu i bezsilności.
Rollercoaster emocjonalny, który zabierze nas w czytelniczą podróż z motywem różnicy wieku, i uwaga! Tym razem mamy tu kobietę starszą, a mężczyzna jest młodszy, a na dodatek jest młodszym bratem przyjaciółki.
Piękna historia o rodzącym się uczuciu, rozterkach oraz wyborach, które wywołują lawinę zdarzeń.
Powieść o miłości, która nie miała prawa się narodzić, a jednak walczy o każdy płomień aby zaistnieć.
Gorąco polecam.
Jeżeli jesteś niepoprawną romantyczką i kochasz historie z różnicą wieku - zapisz sobie ten tytuł, to jest coś dla Ciebie. ❤️
Dziękuję autorce za zaufanie i możliwość patronowania tej wspaniałej historii.
Anetko, Ty wiesz, że za Tobą to i do piekła pójdę, ale każdą Twoją historię biorę w ciemno. ❤️
❗Ebook dostępny jest na Legimi i EmpikGo ❗
#książkoweimpresje #polskiebookstagramy #bookstagrampl #podróżepopolskiejliteraturze
Wydawnictwo: b.d
Data wydania: 2025-02-14
ISBN: b.d
booksitsmypassio
Lena jest pisarką, którą dopadł kryzys. Zapał się kończy, kariera stoi pod znakiem zapytania, życie osobiste wisi na włosku, a rodzina się rozpada. Kobieta...
Ola wydaje się spełnioną trzydziestolatką. Na pozór ma wszystko: dom, dobrą pracę, pieniądze, zdrowie, wspaniałego męża. Do szczęścia brakuje jej jednego...