Strażniczka Małych Ludzi. Wróżkowy balsam. Tom 1

Babcia Eliny Adelajda jest w domu opieki. Kiedy ta ją odwiedza, dowiaduje się ciekawej i dość ważnej rzeczy. Dziewczyna ma zostać strażniczką Małych Ludzi. Od teraz będzie obrończynią magicznych istot, od których zależy równowaga w przyrodzie, a także szczęście wszystkim mieszkańcom Ziemi. Te magiczne istotki potrzebują pomocy, a Elina z pomocą (a dokładniej radami) babci, ma im pomoc. Jakiej pomocy potrzebują? Co się dzieje? Jakie przygody czekają na Elinę? Czy da radę?

Kolejna ciekawa nowość wydawnictwa Egmont. Historia pełna sekretów, tajemnic, magicznych przygód. Według nas była ciekawa, a także wciągająca. Czytało się ją szybko, z przyjemnością śledząc losy bohaterów.

Główna bohaterka jest postacią ciekawą, dającą się lubić. To sprawia, że jej przygody śledzi się z przyjemnością.

Ilustracje w komiksie są dość ładne, a przy tym kolorowe. To sprawia, że przyciągają wzrok i zachęcają do poznania treści.

„Strażniczka Małych Ludzi. Wróżkowy balsam. Tom 1” to komiks pełny magicznych przygód, który nam się podobał i z przyjemnością polecamy.

Recenzja komiksu również na moim blogu -Mama, żona - KOBIETA

Zobacz opinie o książce Strażniczka Małych Ludzi. Wróżkowy balsam. Tom 1

Kup książkę Strażniczka Małych Ludzi. Wróżkowy balsam. Tom 1

Dinozaury. Zdrapywanka z rysikiem
Okładka ksiązki - Dinozaury. Zdrapywanka z rysikiem

Użyj rysika jak magicznej różdżki, a na pokrytych czernią stronach wyczarujesz niezwykły świat dinozaurów. Książeczka z serii ,,Zdrapywanka z rysikiem"...

Twisted-Wonderland. Zdarzenia w Heartslabyulu. Tom 3
Okładka ksiązki - Twisted-Wonderland. Zdarzenia w Heartslabyulu. Tom 3

Trzeci tom mangi o niezwykłych przygodach nastolatka w magicznym świecie o nazwie Twisted Wonderland. Komiksowa wersja niezmiernie popularnej gry mobilnej...