⭐️⭐️⭐️⭐️
Gdyby kilka lat temu ktoś mi powiedział, że zamieszkam z pięcioma starszymi braćmi, których tak mocno pokocham, tobym go wyśmiała.
,,Rodzina Monet. Perełka” cześć druga tomu trzeciego autorstwa Weroniki Anny Marczak.
⭐️Kontynuacja losów rodziny Monetów to historia, która wciąga jak dobry film.
⭐️Pięciu zaborczych starszych braci i jedna młodsza siostra. Dodać do tego ojca kryminalistę, szemrane interesy i kupę pieniędzy i można się domyślić, że nie jest to typowa rodzinka.
⭐️W każdym tomie tej historii dowiadujemy się o Monetach czegoś nowego, a przy okazji śledzimy, jak zacieśniają się więzi między bohaterami.
⭐️Tutaj muszę przyznać, że jeśli chodzi, o tę konkretna cześć serii jest ona najbardziej rozbudowana i pełna akcji.
⭐️Dodatkowo bohaterowie przechodzą dużą przemianę.
⭐️Hailie nasza główna bohaterka pokazuje, że nie jest już małą dziewczynką, choć talent do pakowania się w kłopoty wciąż jest jej głównym atutem.
⭐️Bracia Hailie zaczynając, się coraz bardziej otwierać na uczucia są przez to nieco bardziej znośni.
⭐️Uważam, że autorka świetnie wykreowała, wszystkie postacie skupiając się mocno na ich rozwoju i relacjach.
⭐️Nie ma co ukrywać. Osobiście bardzo lubię tę książkową serię.
⭐️"Rodzina Monet: Perełka" to lektura młodzieżowa, dedykowana czytelnikom powyżej 16 roku życia.
⭐️Choć w książce można znaleźć kilka wzorców, które nie zasługują na to by, brać z nich przykład myślę, iż większość osób, sięgając po tę serię, wie, że jest to raczej książka, która ma umilić czas i zapewnić rozrywkę, niż pełnić funkcję edukacyjną.
⭐️To się po prostu dobrze czyta.
Jeśli jeszcze nie miałaś/miałeś okazji poznać serii "Rodzina Monet", gorąco zachęcam do nadrobienia zaległości i zanurzenia się w tej emocjonującej opowieśc😉i.
✔️Współpraca reklamowa z @youandyabooks 🖤
Wydawnictwo: Muza
Data wydania: 2023-06-14
Kategoria: Dla młodzieży
za_czytamm
Wyjątkowe wydanie specjalne w twardej oprawie - z faksymile podpisu i listem od autorki, barwionymi brzegami i tasiemkami. Finałowy tom historii, którą...
- Zawsze chciałam być jak księżniczka... - powiedziałam monotonnym głosem. - Jesteś księżniczką - odparł z uśmiechem i błyskiem w pięknych, błękitnych...