Contadina. W sieci kłamstw

Po przeczytaniu książki jestem pozytywnie zaskoczona historia w niej zawartą.Odnalazłam w niej prawdziwą a zarazem niebezpieczną miłość,która zrodziła się pomiędzy dwójka osób pochodzących z dwóch różnych światów.Osób,których różni ich niemal wszystko a jednak najprawdziwsze okazało się uczucie zrodzone z przyjaźni.

Towarzyszący emocje wraz z biegiem akcji spowodowały moje niedowierzanie i zaskoczenie.Zarówno Sofia jak i Fabio dali się polubić od pierwszego poznania.

Nie jest to typowy romans mafijny,ponieważ autorka skupia na na prawdziwych uczuciach osób pochodzących z różnych rodzin.Rozdzielonych przez los a po latach ponownie spotykających sie.

Nie brakuje w książce scen,ktore obrazują prace Fabio i przyczyny jego zmiany pod wpływem ojca.Jest to opisane w świetny sposób,ponieważ łatwo można sobie je wyobrazić wraz z emocjami z nimi towarzyszącymi.

Powinniście poznać tą historie.Przekonacie się,że czas zmienia ludzi,choć uczucia niekoniecznie.
Gorąco Wam ją polecam

Informacje dodatkowe o Contadina. W sieci kłamstw:

Wydawnictwo: Pascal
Data wydania: 2023-01-11
Dodał/a opinię: Barbara Dębska

Zobacz opinie o książce Contadina. W sieci kłamstw

Kup książkę Contadina. W sieci kłamstw

Cena zamążpójścia. Historia prawdziwa
Weronika Tomala0
Okładka ksiązki - Cena zamążpójścia. Historia prawdziwa

Poruszająca historia o wielkiej woli przetrwania i o poszukiwaniu nadziei Lata 90. Wanda, młoda dziewczyna z ubogiej rodziny, zachodzi w ciążę ze...

A wokół nas pomarańcze
Weronika Tomala 0
Okładka ksiązki - A wokół nas pomarańcze

Maria, bohaterka powieści, jest tłumaczką i samotną matką. Wychowuje synka – owoc studenckiej miłości. Jakże wielkie okazuje się jej zdziwienie,...