Życie między wcieleniami. Hipnoterapia drogą do duchowej regresji

Inne wydania:

Światową sławę doktorowi Michaelowi Newtonowi przyniosły jego autorskie techniki duchowej regresji, dzięki którym osoby poddane hipnozie mają możliwość powrotu do swych doświadczeń w świecie dusz. Wędrówka dusz oraz Przeznaczenie dusz - dwie poprzednie książki - zafascynowały tysiące czytelników na całym świecie i sprawiły, że rzesze ludzi zapragnęły odkryć swoje przeżycia przed narodzinami i po śmierci, poznać swych duchowych przewodników i towarzyszy oraz cele, które mają osiągnąć w obecnym wcieleniu.

W trzeciej książce z serii poświęconej tematyce życia po życiu doktor Newton po raz pierwszy ujawnia metody, jakich używa w swojej pracy, oraz opisuje przebieg sesji regresji hipnotycznej LBL (Life Between Lives - Życie między wcieleniami), mamy więc wgląd w warsztat mistrza, który zainspirował tysiące ludzi do odkrywania przeszłości własnej duszy. Jego empiryczne podejście do badania obszarów duchowych doświadczeń rzuca nowe światło na odwieczne pytania: ,,Kim jestem?", ,,Skąd pochodzę?" i ,,Dlaczego się tutaj znalazłem?".

Ten przełomowy przewodnik po duchowej hipnoterapii powstał z myślą zarówno o praktykach hipnoterapii, jak i o "zwykłych" czytelnikach zainteresowanych tematyką wędrówki dusz.

Informacje dodatkowe o Życie między wcieleniami. Hipnoterapia drogą do duchowej regresji:

Wydawnictwo: Illuminatio
Data wydania: 2022-03-09
Kategoria: Poradniki
Tytuł oryginału: Life Between Lives: Hypnotherapy for Spiritual Regression

Tagi: Umysł ciało duch Umiejętności i zjawiska parapsychologiczne Życie po śmierci reinkarnacja i poprzednie wcielenia

Kup książkę Życie między wcieleniami. Hipnoterapia drogą do duchowej regresji

Życie między wcieleniami. Hipnoterapia drogą do duchowej regresji - opinie o książce

Życie między wcieleniami. Hipnoterapia drogą do duchowej regresji
dr Michael Newton0
Okładka ksiązki - Życie między wcieleniami. Hipnoterapia drogą do duchowej regresji

Wspomnienia z wędrówki dusz. Studia członków Instytutu Newtona
dr Michael Newton0
Okładka ksiązki - Wspomnienia z wędrówki dusz. Studia członków Instytutu Newtona

Co by było, gdybyśmy mogli pamiętać prawdziwy cel naszej duszy? Dr Michael Newton -- autor bestsellerów Wędrówka dusz, Przeznaczenie dusz i Życie...