Zdrowie psychiczne z Ajurwedą. Poskładasz się w całość

Zdrowie psychiczne z Ajurwedą. Poskładasz się w całość to wiedza, którą przekazuję w przystępny sposób, prostym językiem. Dzięki niej:

- Zadbasz o dobrostan, w którym funkcjonuje Twoje ciało i umysł,
- Poczujesz wewnętrzny spokój i harmonię,
- Poznasz swoją duszę i dzięki temu będziesz wiedziała, co wytrąca ją z równowagi i jak ją zbalansować,
- Zatroszczysz się o siebie holistycznie i będziesz cieszyć się wspaniałym samopoczuciem.

"Zdrowie psychiczne z Ajurwedą. Poskładasz się w całość" to prawie 400 stron, na których zawarłam kwintesencję wiedzy o zdrowiu psychicznym, tej, którą zdobyłam zgłębiając Ajurwedę i na studiach psychologicznych. Pokażę Ci krok po kroku, jak odnaleźć wewnętrzny spokój i zadowolenie.

Informacje dodatkowe o Zdrowie psychiczne z Ajurwedą. Poskładasz się w całość:

Data wydania: 2021 (data przybliżona)
Kategoria: Medycyna i zdrowie

Tagi: ajurweda zdrowie

Kup książkę Zdrowie psychiczne z Ajurwedą. Poskładasz się w całość

Zdrowie psychiczne z Ajurwedą. Poskładasz się w całość - opinie o książce

"Zdrowie psychiczne z Ajurwedą" to jedna z najlepszych ajurwedyjskich książek, jakie miałam okazję czytać. To książka, która może zapoczątkować drogę do siebie, do odzyskiwania równowagi, do odkrywania dobrostanu i poznawania siebie. Książka została tak podzielona na rozdziały, że prowadzi za rękę po kolei, coraz głębiej, zrozumiale i z miłością. To, co wyróżnia książkę Marii, to szacunek dla czytelnika. Autorka do niczego nie zmusza, nie pisze, że "musisz zrobić to i to, bo inaczej ci się nie uda". To bardzo ważne, abyśmy mieli poczucie, że możemy działać na miarę swoich możliwości i mamy szansę na osiągnięcie sukcesu. Dostajemy gotową receptę na polepszenie swojego zdrowia, psychicznego i nie tylko, wystarczy tylko ruszyć, zacząć działać dla siebie. Maria podaje nam Ajurwedę w sposób ludzki, bardzo przyjazny w odbiorze i zrozumiały dla każdego. Ta książka to skarb. Skarb dla tych, którzy chcą zadbać o siebie.