Wojna o wymiary. Tom 1

Wiele światów, wiele wymiarów, wiele kultur, wielu bohaterów, a przy tym cały pejzaż cech ludzkiej osobowości. Lecz jedna wojna. Wojna o wpływy, władzę, bogactwo, lepsze życie obywateli. Co mają do powiedzenia świadkowie? Czy uda ci się rozwiązać zagadkę: kto jest kim i po czyjej stronie stoi, o co walczy? Wykryj szczegóły, łącz fakty, nie daj się zwieść tym, że zawsze dobro zwycięża.

"Wojna o wymiary" to powieść wielowymiarowa. Autor doskonale łączy świat realny ze światem fantastycznym, przeszłość z przyszłością. Lektura tej książki to doskonały wybór, nawet dla najbardziej wymagających czytelników. Nie nuży, a wciąga, zapewniając pokaźną dawkę inteligentnej rozrywki.

Informacje dodatkowe o Wojna o wymiary. Tom 1:

Wydawnictwo: Poligraf
Data wydania: 2021-10-26

Tagi: bóg

Kup książkę Wojna o wymiary. Tom 1

Wojna o wymiary. Tom 1 - opinie o książce

Chciałam Wam dziś polecić książkę "Wojna o wymiary" Albert Kozioł Wydawnictwo Poligraf. Choć rzadko czytam książki z  gatunku fantasy i science fiction z tą pozycją spędziłam miło czas. Autor znakomicie łączy wątki świata realnego z światem fantastycznym, dawne czasy z przyszłymi. Wprowadzeni zostajemy w ciekawą fabułę, która prowadzi czytelnika do zakończenia.

Nie czytam tego gatunku często, dlatego nie napiszę Wam długiej i wnikliwej recenzji. Lektura książki wciąga od samego początku. Akcja toczy się szybko, a przedstawione wątki i postacie nie pozwalają na nudę. Warto się zastanowić kto wygra w tej walce dobro czy zło? Kto z Was będzie chciał rozwiązać zagadkę?

Ja osobiście polecam i gwarantuję Wam ciekawą, wielowymiarową lekturę. "Wojna o wymiary" to znakomita pozycja do popołudniowej kawy.

Z pamiętnika jeża Emeryka
Marta Wiktoria Trojanowska ;