Wegańska bogini

Polska edycja "Skinny Bitch" - numeru 1 na liście bestsellerów "New York Timesa"

Szczupłe ciało, tęga głowa

Koniec ze śmieciowym jedzeniem i mięsem Dosyć nikotyny, kofeiny, alkoholu Fakty na temat białka, tłuszczu i węglowodanów Propozycje przemyślanych jadłospisów Zdrowa żywność oraz produkty dla wegetarian i wegan dostępne w Polsce

Traktuj swój organizm tak, jak na to zasługuje!

Wołowina Wieprzowina Cielęcina

Jeśli te słowa budzą w Tobie ogólną niechęć, a wszystko, co jest związane z jakąkolwiek formą wykorzystywania zwierząt budzi Twój otwarty sprzeciw, ta książka jest właśnie dla Ciebie. Przekonaj się, że życie bez mięsa jest nie tylko przyjemne, ale także zbawienne w skutkach!

Powiedz STOP standardowym poradnikom traktującym o diecie, odchudzaniu i nawykach żywieniowych! Sięgnij po świeże i oryginalne pomysły - ta arcyciekawa i bardzo kontrowersyjna książka dostarczy Ci inspiracji, jakiej szukałaś. Złam zasady! Razem z autorkami przeciwstaw się powszechnym trendom żywieniowym i poznaj długo skrywane tajemnice ogólnoświatowego ruchu, jakim jest weganizm. Masz dość tłuszczyku i wałeczków? Rusz głową i schudnij!

Jeśli zastosujesz się do wskazówek Kim i Rory, z całą pewnością uda Ci się zrzucić kilka kilo. Na 100%! Ale to dopiero początek. Kiedy zaczniesz ćwiczyć i odżywać się prawidłowo, poczujesz się silna, zdrowa i pewna siebie. Zaczniesz kochać swoje ciało - nie dlatego, że tracisz na wadze, ale dlatego, że czujesz się w nim doskonale! Nie traktuj tej książki jak wyroczni. Po prostu znajdź w niej pomysły na zmianę stylu życia - na taki, który pozwoli Ci delektować się jedzeniem, a także czuć się zadowoloną, pełną energii i wolną.

Czas, byś idąc ulicą, czuła się jak gwiazda lub modelka na wybiegu. Czas, byś wsiadając do windy, była gotowa na błysk fleszy. Czas, by wizyta w każdej przymierzalni była dla Ciebie jak pobyt u najlepszych na świecie projektantów. Czas schudnąć!

Harda kobieta o charciej sylwetce!

Hasła do skandowania o każdej porze dnia: Won z papierochami, kawą i tuczącymi drinkami! Dosyć faszerowania się lekami! Napoje gazowane to wcielone zło! Zimna woda zdrowia doda! Zielona herbata na prezydenta! Śmierć śmieciowemu żarciu! Niech żyją wegetarianie i weganie! Grunt to ruch!

Rory Freedman i Kim Barnouin są Twoimi nowymi, pyskatymi przyjaciółkami, które nie owijają w bawełnę i w końcu powiedzą Ci prawdę na temat tego, czym się codziennie karmisz. Nauczą Cię, jak podejmować rozsądne, oparte na rzetelnej wiedzy decyzje żywieniowe. Może i niezłe z nich małpy, ale przynajmniej są szczupłe. Ty też taka będziesz - pod warunkiem, że zastosujesz się do ich wskazówek i zaczniesz się prawidłowo odżywiać.

Rory Freedman - była agentka, pracująca dla agencji modelek Ford Models; mądrala-samouk.

Kim Barnouin - była modelka, magister dietetyki holistycznej.

Obie z powodzeniem doradzały modelkom, aktorom, sportowcom i innym zawodowcom, opierając się na opisanej w książce metodzie. Mieszkają w Los Angeles.

Informacje dodatkowe o Wegańska bogini:

Wydawnictwo: Sensus
Data wydania: 2009-06-03
Kategoria: Poradniki

Kup książkę Wegańska bogini

Wegańska bogini - opinie o książce