Uniwersalny słownik tematyczny języka niemieckiego. Wielki. Kieszonkowy

Słownik stanowi znakomitą, wszechstronną pomoc w nauce języka niemieckiego dla każdego i na każdym poziomie zaawansowania. Jest źródłem najnowszego słownictwa. Zawiera blisko 60 000 haseł (w tym wyrażenia oraz wyrażenia idiomatyczne). Największa tego typu publikacja w Polsce. Tom wykazuje walory słownika tradycyjnego i opracowania encyklopedycznego.Bogaty Suplement przynosi wiele cennych informacji o języku niemieckim i świecie niemieckojęzycznym. Czytelnik znajdzie tu też m.in. zarys gramat

Informacje dodatkowe o Uniwersalny słownik tematyczny języka niemieckiego. Wielki. Kieszonkowy:

Wydawnictwo: b.d
Data wydania: b.d
Kategoria:
ISBN: 83-87808-35-0

Kup książkę Uniwersalny słownik tematyczny języka niemieckiego. Wielki. Kieszonkowy

Uniwersalny słownik tematyczny języka niemieckiego. Wielki. Kieszonkowy - opinie o książce

Nowy Uniwersalny słownik tematyczny języka niemieckiego. Popularny. Kieszonkowy
Grzegorz Woźniakowski0
Okładka ksiązki - Nowy Uniwersalny słownik tematyczny języka niemieckiego. Popularny. Kieszonkowy

Słownik stanowi skuteczną pomoc w nauce języka niemieckiego. Jest źródłem najnowszego słownictwa. Zawiera blisko 40 000 haseł (w tym wyrażenia oraz wyrażenia...

Sł. niemiecko-polski, polsko-niemiecki
Grzegorz Woźniakowski0
Okładka ksiązki - Sł. niemiecko-polski, polsko-niemiecki

Słownik zawiera wyłącznie najpotrzebniejszą leksykę (ok. 30 000 haseł), dzięki czemu jest opracowaniem uniwersalnym, gdyż użytecznym we wszystkich okolicznościach...

Kalendarz adwentowy
Marta Jednachowska; Jolanta Kosowska