Tarty i quiche. Nowe łączenie smaków

Ocena: 0 (0 głosów)

Smaki na każde podniebienie.

Są zarazem wykwintne i proste. Te placki przybyły z daleka, ale zagościły w polskiej kuchni na dobre, tak jak pizza, hot dogi, sushi czy kebaby. Uwielbiamy te placki, bo łatwo je przygotować, łatwo serwować i oferują cudowną różnorodność smaków. W książce przedstawiamy ponad 70 przepisów - na tarty i quiche tradycyjne i w odmianach lokalnych, zarówno mięsne i z owocami morza, jak i wegetariańskie oraz wegańskie. Stanowią doskonałą propozycję w menu codziennym, jak i w imprezowym. Robi się je szybko, są zdrowe i pożywne, pięknie pachną, ładnie się prezentują na talerzu.

Informacje dodatkowe o Tarty i quiche. Nowe łączenie smaków:

Wydawnictwo: Buchmann
Data wydania: 2020-02-26
Kategoria: Kuchnia
ISBN: 9788328074637
Liczba stron: 176

Tagi: bóg

więcej

Kup książkę Tarty i quiche. Nowe łączenie smaków

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Tarty i quiche. Nowe łączenie smaków - opinie o książce

Inne książki autora
Ex Machina, tom 4
0
Okładka ksiązki - Ex Machina, tom 4

Czwarty tom rewelacyjnej serii łączącej kryminał, thriller polityczny i science fiction z opowieścią superbohaterską. Jeszcze niedawno Mitchell Hundred...

Zioła w ogródku. Poradnik praktyczny
0
Okładka ksiązki - Zioła w ogródku. Poradnik praktyczny

Zioła cieszą się ogromną popularnością - nic dziwnego, bo ich zastosowanie jest bardzo szerokie. Wzbogacają smak potraw, pozytywnie wpływają na zdrowie...

Reklamy