Smaki na każde podniebienie.
Są zarazem wykwintne i proste. Te placki przybyły z daleka, ale zagościły w polskiej kuchni na dobre, tak jak pizza, hot dogi, sushi czy kebaby. Uwielbiamy te placki, bo łatwo je przygotować, łatwo serwować i oferują cudowną różnorodność smaków. W książce przedstawiamy ponad 70 przepisów - na tarty i quiche tradycyjne i w odmianach lokalnych, zarówno mięsne i z owocami morza, jak i wegetariańskie oraz wegańskie. Stanowią doskonałą propozycję w menu codziennym, jak i w imprezowym. Robi się je szybko, są zdrowe i pożywne, pięknie pachną, ładnie się prezentują na talerzu.
Wydawnictwo: Buchmann
Data wydania: 2020-02-26
Kategoria: Kuchnia
ISBN:
Liczba stron: 176
Czwarty tom rewelacyjnej serii łączącej kryminał, thriller polityczny i science fiction z opowieścią superbohaterską. Jeszcze niedawno Mitchell Hundred...
Zioła cieszą się ogromną popularnością - nic dziwnego, bo ich zastosowanie jest bardzo szerokie. Wzbogacają smak potraw, pozytywnie wpływają na zdrowie...
Chcę przeczytać,