Nowa autorska seria książek kulinarnych Beaty Pawlikowskiej, która proponuje szybkie, zdrowe i pyszne dania z prostych, naturalnych składników.
"Oto 34 moje ulubione przepisy na zimę.
Czerwona kasza quinoa z kalafiorem, ziemniaki z czerwoną fasolą, zupa z brukselki, wzmacniająca kasza jaglana, zimowy barszcz, żółta soczewica z pietruszką i wiele innych."
Książka została wzbogacona o innowacyjne rozwiązanie na rynku wydawniczym - aplikację TAP2C. Dzięki niej Czytelnicy mogą skorzystać z dodatkowych treści multimedialnych.
Wydawnictwo: Edipresse Książki
Data wydania: 2015-11-18
Kategoria: Kuchnia
ISBN:
Liczba stron: 88
Nowa autorska seria książek kulinarnych Beaty Pawlikowskiej, która proponuje szybkie, zdrowe i pyszne dania z prostych, naturalnych składników ...
Kulinarna wyprawa dookoła świata z makaronem w roli głównej. Od Makaronu Długowieczności podawanego w Chinach podczas urodzin i obchodów...
Chcę przeczytać,