Co się dzieje, gdy jeden z najpopularniejszych śmieszków Internetu ląduje na kozetce u szalonego terapeuty? Sprawdź, jak Martin Stankiewicz poradził sobie w nowej sytuacji i razem z nim wybierz się na terapię śmiechem! Takiego Martina nie znajdziesz na YouTubie. Dlaczego Martin nie został w Kanadzie? Co wkręciło go w kręcenie filmów i jak wygląda jego życie na co dzień? Jak Król Sucharów radzi sobie z klątwą YouTube’a? Odpowiedzi znajdziesz tylko w tej książce! Zobacz, jak to jest być wesołym na tym smutnym świecie i rozbudź w sobie radość. #HUMOR #FLOWBOOKS #STANKIEWICZ Martin Stankiewicz – jeden z najpopularniejszych youtuberów w Polsce. Jego kanał zebrał ponad 750 000 subów. Jako ośmiolatek nakręcił swój pierwszy film i od tej pory nie może przestać.
Data wydania: 2016-10-26
Kategoria: Biografie, wspomnienia, listy
"Czasem trzeba odpuścić" - czy będzie kontynuacja szwedzkiego dramatu o rodzinie na granicy rozpadu?
„Nie zamierzam dawać górnolotnych coachingowych porad z cyklu »jak żyć«. Bo każdy swoje życie musi przeżyć po swojemu, a mi daleko do...
Przeczytane:2016-12-28, Ocena: 5, Przeczytałam, WYZWANIE CZYTELNICZE 2017- 26 KSIĄŻEK,