Album wydany z okazji jubileuszu 100-lecia polskiego lotnictwa wojskowego.

W rękach pilotów samoloty i śmigłowce ożywają. Z niezwykłych przedmiotów stają się groźnymi drapieżcami lub roboczymi końmi.

W albumie tym umieściliśmy zdjęcia wszystkich współcześnie używanych typów statków powietrznych spod znaku biało-czerwonej szachownicy.

Pełnią wiele zadań, lecz łączy je wspólny cel - bezpieczna Rzeczpospolita i jej obywatele.

Opracowanie, jakiego jeszcze nie było - kompletny fotograficzny obraz lotniczej części Sił Zbrojnych RP uzupełniony ilustracjami prezentującymi malowanie poszczególnych maszyn oraz portretami ludzi lotnictwa.

Polska i angielska wersja językowa

Informacje dodatkowe o Sięgając nieba. Album wydany z okazji jubileuszu 100-lecia polskiego lotnictwa wojskowego:

Wydawnictwo: WarBook
Data wydania: 2018-12-31
Kategoria: Albumy

Kup książkę Sięgając nieba. Album wydany z okazji jubileuszu 100-lecia polskiego lotnictwa wojskowego

Sięgając nieba. Album wydany z okazji jubileuszu 100-lecia polskiego lotnictwa wojskowego - opinie o książce

Atak skrzatów
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Atak skrzatów

Ta książka nie posiada jeszcze opisu....

Tylko dobre myśli. O miłości
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Tylko dobre myśli. O miłości

„Miłość to płomyk świecy, wskazującej wędrowcowi zabłąkanemu wśród zamieci okienną szybę, cichą przystań szczęścia” – czy do tych słów...

Rok szarańczy
Terry Hayes