Album wydany z okazji jubileuszu 100-lecia polskiego lotnictwa wojskowego.

W rękach pilotów samoloty i śmigłowce ożywają. Z niezwykłych przedmiotów stają się groźnymi drapieżcami lub roboczymi końmi.

W albumie tym umieściliśmy zdjęcia wszystkich współcześnie używanych typów statków powietrznych spod znaku biało-czerwonej szachownicy.

Pełnią wiele zadań, lecz łączy je wspólny cel - bezpieczna Rzeczpospolita i jej obywatele.

Opracowanie, jakiego jeszcze nie było - kompletny fotograficzny obraz lotniczej części Sił Zbrojnych RP uzupełniony ilustracjami prezentującymi malowanie poszczególnych maszyn oraz portretami ludzi lotnictwa.

Polska i angielska wersja językowa

Informacje dodatkowe o Sięgając nieba. Album wydany z okazji jubileuszu 100-lecia polskiego lotnictwa wojskowego:

Wydawnictwo: WarBook
Data wydania: 2018-12-31
Kategoria: Albumy

Kup książkę Sięgając nieba. Album wydany z okazji jubileuszu 100-lecia polskiego lotnictwa wojskowego

Sięgając nieba. Album wydany z okazji jubileuszu 100-lecia polskiego lotnictwa wojskowego - opinie o książce

The Elves and the Shoemaker
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - The Elves and the Shoemaker

This enhanced re-telling will delight young children and improve their reading and use of language. There`s even a special song to join in with, too!...

Kolorowy świat zagadek. W świecie wyobraźni
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Kolorowy świat zagadek. W świecie wyobraźni

Przenieś się do świata wyobraźni! Wypełniaj, zaznaczaj, koloruj, rozwiązuj straszliwe krzyżówki lub zagadki, które ukryły się w lesie, przez...

Kyle
T.M. Piro