Rynek usług zarządzania nieruchomościami

Książka przedstawia praktyczne aspekty nowoczesnego zawodowego zarządzania nieruchomościami. Autorka opisuje korzyści płynące ze zlecenia usług zarządzania nieruchomościami profesjonalnym podmiotom. Przedstawia procedury, metody, narzędzia i rozwiązania określające pełen cykl zarządzania nieruchomością - od wyboru zarządcy, poprzez przejęcie nieruchomości do zarządzania aż do sprawnego nadzoru, kontroli i oceny jego funkcjonowania. Istotna część książki jest poświęcona ekonomiczno-finansowym i prawnym aspektom zarządzania nieruchomościami. W książce omówione są także kierunki rozwoju rynku usług zarządczych w Polsce w kontekście rozwiązań stosowanych w USA i Niemczech - krajach, które mają największe doświadczenia w tej dziedzinie. Aneks zawiera sprawdzone wzory ważnych dokumentów, takich jak: umowa o zarządzanie nieruchomością oraz kwestionariusze ankiet, w tym oceniającej kandydatów na zarządcę. Książka jest niezwykle aktualna i przydatna w związku z deregulacją zawodu zarządcy nieruchomościami.

Informacje dodatkowe o Rynek usług zarządzania nieruchomościami:

Wydawnictwo: MT Biznes
Data wydania: 2013-11-22
Kategoria: Encyklopedie, słowniki, leksykony

Kup książkę Rynek usług zarządzania nieruchomościami

Rynek usług zarządzania nieruchomościami - opinie o książce