Palcojad. Tom 3

Trzeci i ostatni tom zbiorczego wydania przebojowego horroru wydawnictwa Image. Prawda o szesnaściorgu seryjnych mordercach w Buckaroo w końcu wychodzi na jaw... Ale jakim kosztem? Agent Finch i szeryf Cane muszą przejść przez piekło, by uratować siebie i swoich bliskich. Czy im się to uda?

Scenariusz tego trzymającego w napięciu komiksu napisał Joshua Williamson, który w swojej karierze współpracował z niemal wszystkimi istniejącymi wydawnictwami komiksowymi. Jest autorem m.in. serii: ,,Ghosted", ,,Dear Dracula", ,,Masks and Mobsters", a także współtwórcą serii ,,Justice League vs Suicide Squad" i ,,The Flash" dla DC Comics. Rysunki wykonał Mike Henderson, znany z serii ,,Daredevil", ,,Deadpool vs Old Man Logan" czy ,,Wojownicze Żółwie Ninja".

Informacje dodatkowe o Palcojad. Tom 3:

Tagi: bóg

Kup książkę Palcojad. Tom 3

Palcojad. Tom 3 - opinie o książce

Syndrom oblężonej twierdzy. Zmagania kontrwywiadu II RP. Tom IV
Okładka ksiązki - Syndrom oblężonej twierdzy. Zmagania kontrwywiadu II RP. Tom IV

Książka jest czwartym tomem z serii o dziejach kontrwywiadu II RP. Publikacja ta ukazuje problemy, jakim musiało stawić czoła nowe, odrodzone państwo...

Okładka ksiązki - Dziedzictwo kulturowe w regionach europejskich. Odkrywanie, ochrona i (re)interpretacja

O awangardowym podejściu Redaktorów tomu do kwestii dziedzictwa świadczy podjęcie próby pokazania go w momencie skomplikowanych przemian, w siatce napięć...