CATARINA ODRODZIŁA SIĘ JAKO CZARNY CHARAKTER W GRZE OTOME, ALE JAK DOTĄD UNIKNĘŁA WSZYSTKICH ZŁYCH ZAKOŃCZEŃ! WRESZCIE UDAJE JEJ SIĘ UKOŃCZYĆ AKADEMIĘ MAGII, A TRAGICZNE KOŃCE WYDAJĄ SIĘ GROŹBĄ Z PRZESZŁOŚCI… JEDNAK TO TYLKO POZORY, GDYŻ OKAZUJE SIĘ, ŻE GRA OTRZYMAŁA KONTYNUACJĘ! CZY PRZED POWRACAJĄCĄ W SEQUELU I JESZCZE OKRUTNIEJSZĄ CATARINĄ RYSUJĄ SIĘ ZNACZNIE GORSZE PERSPEKTYWY?!
SCENĄ NOWYCH WYDARZEŃ BĘDZIE MINISTERSTWO MAGII, W KTÓRYM BOHATERKA ROZPOCZYNA PRACĘ.
CO WYDARZY SIĘ W DZIEWIĄTYM TOMIE BURZLIWEJ KOMEDII ROMANTYCZNEJ O LOSACH CZARNEGO CHARAKTERU UNIKAJĄCEGO ZAGŁADY?!

Informacje dodatkowe o ODRODZONA JAKO CZARNY CHARAKTER W GRZE OTOME, GDZIE WSZYSTKIE ŚCIEŻKI PROWADZĄ DO ZŁEGO ZAKOŃCZENIA: TOM 9:

Wydawnictwo: Waneko
Data wydania: 2024-01-12
Kategoria: Komiksy

Kup książkę ODRODZONA JAKO CZARNY CHARAKTER W GRZE OTOME, GDZIE WSZYSTKIE ŚCIEŻKI PROWADZĄ DO ZŁEGO ZAKOŃCZENIA: TOM 9

ODRODZONA JAKO CZARNY CHARAKTER W GRZE OTOME, GDZIE WSZYSTKIE ŚCIEŻKI PROWADZĄ DO ZŁEGO ZAKOŃCZENIA: TOM 9 - opinie o książce

Avatar użytkownika - wkp
wkp
Przeczytane:2024-02-15, Ocena: 4, Przeczytałem,

ODRODZONA W SEQUELU!

I jest dziewiąty tomik serii o jakże krótkim tytule: ,,Odrodzona jako czarny charakter w grze otome, gdzie wszystkie ścieżki prowadzą do złego zakończenia" pojawił się na rynku. I to w sumie ciekawe, bo wydawało się, że seria skończy się bodajże na piątym tomiku, a tymczasem leci sobie dalej, niczym się nie przejmując i dalej serwując nam tę nieco głupawą, ale jednak sympatyczną komedię romantyczną spod szyldu fantasy (czy może bardziej urban fantasy). A przy okazji trzyma ten sam poziom, więc kto lubi, śmiało może, a nawet powinien, bo dostanie dokładnie to, co go w serii kupiło od początku.

Dla Catariny nadchodzi czas ukończenia Akademii Magii! Do tego wszystko ułożyło się po jej myśli i... No właśnie, dziewczyna uwięziona jest w tytułowej grze, a gra dostaje swój sequel i... I wracają dawne problemy, ale w jeszcze gorszej formie. A do tego Catarina zaczyna pracę w Ministerstwie Magii i...

Avatar użytkownika - isil
isil
Przeczytane:2024-02-05, Ocena: 4, Przeczytałem,
Nami Hidaka, Satoru Yamaguchi0
Okładka ksiązki - ODRODZONA JAKO CZARNY CHARAKTER W GRZE OTOME, GDZIE WSZYSTKIE ŚCIEŻKI PROWADZĄ DO ZŁEGO ZAKOŃCZENIA: TOM 4

Catarina i jej przyjaciele konfrontują się z władającym czarną magią Siriusem, który okazuje się być ukrytą opcją romansową w grze. Czy wiadomość...

Odrodzona jako czarny charakter w grze otome tom 6
Nami Hidaka, Satoru Yamaguchi0
Okładka ksiązki - Odrodzona jako czarny charakter w grze otome tom 6

W drodze na bal organizowany w ramach szkolnego festynu Catarina zostaje porwana. Gdy otwiera swe oczy, widzi Selenę, narzeczoną Iana - starszego brata...

Raj utracony
John Milton