Nowa Zelandia Lonely Planet

Wszystkie drogi prowadzą do Nowej Zelandii.

Odkryj z nami Nową Zelandię.

Nasi eksperci starannie zebrali największe atrakcje, najlepsze trasy i najciekawsze lokalne sekrety w jednym, łatwym w użyciu przewodniku.

Znajdziesz tu wszystko, czego potrzebujesz, żeby zaplanować idealną wyprawę do Nowej Zelandii.

Największe a trakcje turystyczne, żebyś niczego nie pominął.

Wskazówki z pierwszej ręki, żebyś poczuł lokalny klimat.

Autorskie trasy, żebyś zobaczył jak najwięcej.

Lonely Planet już od 40 lat jest źródłem inspiracji i informacji dla podróżników, zapewniając niezapomniane przeżycia na całym świecie.

Jesteśmy po to, by twoja podróż stała się niepowtarzalną i bezpieczną przygodą. Przygotowując każde kolejne wydanie przewodnika, odwiedzamy miejsca, o których piszemy. Nigdy nie korzystamy z niesprawdzonych źródeł, dlatego zawsze można na nas polegać.

Informacje dodatkowe o Nowa Zelandia Lonely Planet:

Wydawnictwo: Pascal
Data wydania: 2018-11-28
Kategoria: Przewodniki turystyczne

Kup książkę Nowa Zelandia Lonely Planet

Nowa Zelandia Lonely Planet - opinie o książce

Sekretnik przyjaciółki zwierząt. Humor, porady, ciekawostki, quiz, naklejki.
Okładka ksiązki - Sekretnik przyjaciółki zwierząt. Humor, porady, ciekawostki, quiz, naklejki.

Lubisz zwierzęta, quizy, dowcipy i ciekawostki? Jeśli tak, ten sekretnik jest dla ciebie. Oprócz stron, na których możesz notować ważne rzeczy, znajdziesz...

Marvel Zombies. Tom 1
Okładka ksiązki - Marvel Zombies. Tom 1

Pierwszy tom brawurowej opowieści o superbohaterach Marvela, którzy zmienili się w zombie! Najwięksi ziemscy bohaterowie zarazili się obcym wirusem i zmienili...

Kyle
T.M. Piro