(Nie)idealni

Czy połączenie, w którym nic do siebie nie pasuje, może okazać się idealne?

W małym miasteczku Exthon życie Mackenzie Pool toczy się między szkołą Sky Gardens, treningami cheerleaderek a domem. Rozwód rodziców pozostawił w jej codzienności trwały ślad. Dziewczyna zmaga się z oczekiwaniami matki, która wywiera na nią ogromną presję. Musi też udowodnić swoją wartość w drużynie cheerleaderek, a kapitanka nie szczędzi jej ostrych uwag. Jakby tego było mało, nauczyciel chemii wykorzystuje każdą okazję, by dać upust swojej urazie do Mackenzie.

Sytuacja w szkole komplikuje się jeszcze bardziej, gdy Mac zostaje przydzielona do pracy projektowej z cynicznym i inteligentnym Darcym Daviesem. Darcy od zawsze traktuje ją z wyższością, widzi w niej jedynie stereotypową popularną cheerleaderkę. Wspólne zadania zmuszają ich jednak do bliższego kontaktu. Na przekór początkowej niechęci Mackenzie i Darcy zaczynają dostrzegać w sobie więcej niż pozory.

Informacje dodatkowe o (Nie)idealni:

Wydawnictwo: Illuminatio
Data wydania: 2025-04-23

Tagi: Beletrystyka dla dzieci i młodzieży Interest age: from c 16 years

Kup książkę (Nie)idealni

Na cienkim lodzie
M.B. Mann0
Okładka ksiązki - Na cienkim lodzie

Czy zemsta będzie słodka, gdy w grę zacznie wchodzić miłość? Holly Hegan przez lata była obiektem kpin najlepszego przyjaciela jej brata. Archie Denly...