Najbardziej lubił wtorki. Opowieść o życiu codziennym Jana Pawła II

Wyjątkowa opowieść o życiu codziennym Jana Pawła II. Ksiądz arcybiskup Mieczysław Mokrzycki - drugi osobisty sekretarz Papieża - w rozmowie z dziennikarką TVN24 Brygidą Grysiak odsłania nieznane fakty z życia Ojca Świętego. Opowiada, jak wyglądał zwykły dzień Jana Pawła II w Watykanie, co go wzruszało, co rozśmieszało, o czym rozmawiał z ważnymi politykami, komu się zwierzał, co czytał, co naprawdę lubił śpiewać, kogo zapraszał na święta, jak spędzał Sylwestra i dlaczego lubił wtorki...

Informacje dodatkowe o Najbardziej lubił wtorki. Opowieść o życiu codziennym Jana Pawła II:

Wydawnictwo: Wydawnictwo M
Data wydania: b.d
Kategoria: Duchowość, religia

Kup książkę Najbardziej lubił wtorki. Opowieść o życiu codziennym Jana Pawła II

Najbardziej lubił wtorki. Opowieść o życiu codziennym Jana Pawła II - opinie o książce

Wspomnienia drugiego sekretarza Ojca św. Jana Pawła II. Ciepła opowieść o codziennym życiu, wzbogacona zdjęciami.
Avatar użytkownika - iwona-w
iwona-w
Przeczytane:2010-07-06, Ocena: 6, Przeczytałam,
Kolejne spojrzenie na osobę Jana Pawła II, tym razem bliskiego współpracownika Papieża. Warto przeczytać tę książkę jeśli się chce lepiej poznać codzienne obowiązki, zwyczaje tego niezwykłego człowieka, a jednocześnie jeśli chce się poznać ks. arcybiskupa Mieczysława Mokrzyckiego.
Raj utracony
John Milton