Moja droga do światła, czyli jak otworzyć drzwi kredensu i inne opowiadania

Niełatwo otworzyć się przed czytelnikiem. Niełatwo spojrzeć na swoje życie krytycznie i wyciągnąć mądre wnioski. Jednak Barbarze Johnsson doskonale się to udało. Napisała książkę terapeutyczną, szczerą, którą każdy z nas przeczyta z pewnością jednym tchem.

,,Pomału zaczęłam widzieć światło w tunelu, zaczęłam pojmować, że to, czego szukam na zewnątrz, jest we mnie, że mam w sobie siłę, która pomaga, nam ludziom, rozwijać się, dążyć do światła, do harmonii, do wewnętrznego spokoju" - pisze autorka.

Ta pozycja to przede wszystkim kilka pięknych i ważnych opowiadań. To one, po przeczytaniu, dają tę szczególną pokrzepiającą moc, jaką może dać tylko literatura płynąca prosto z serca. To lektura dla poszukujących odpowiedzi na trudne pytania. Książka jest niezwykła przez to, że jednocześnie skłoni do refleksji i zapewni spokojny sen. Czego chcieć więcej?

Informacje dodatkowe o Moja droga do światła, czyli jak otworzyć drzwi kredensu i inne opowiadania:

Wydawnictwo: Poligraf
Data wydania: 2019-03-15

Tagi: bóg Literatura obyczajowo-rodzinna

Kup książkę Moja droga do światła, czyli jak otworzyć drzwi kredensu i inne opowiadania

Moja droga do światła, czyli jak otworzyć drzwi kredensu i inne opowiadania - opinie o książce

Z pamiętnika jeża Emeryka
Marta Wiktoria Trojanowska ;