Lunchbox na każdy dzień

Twój lunch wcale nie musi być drogi ani nudny! Zamknij w swoim lunchboxie zdrowe danie z łatwo dostępnych składników, a stosując zasady japońskiego bento, spraw, aby wyglądało pięknie i apetycznie!

Moda na lunchboxy opanowała cały kraj. Każdy, kto dba o swoje zdrowie, zabiera do pracy pudełko wypełnione pysznościami. Jeśli brakuje ci inspiracji, zajrzyj do tej książki. Znajdziesz tutaj nie tylko smaczne przepisy na dania wykonane z sezonowych składników, ale też praktyczne porady:
– jak tanio i szybko przygotować posiłek do lunchboxa,
– jak planować całoroczną dietę i robić zakupy z głową,
– jak nie marnować jedzenia,
– jakiego pudełka używać do danego posiłku.

Malwina Bareła, autorka bloga Filozofia smaku, w swoim życiu kieruje się japońską filozofią bento. Wie, że jesteś tym, co jesz, a jedzenie przygotowujemy nie tylko dla żołądka, ale również dla oczu.

Informacje dodatkowe o Lunchbox na każdy dzień:

Wydawnictwo: Znak
Data wydania: 2018-09-19
Kategoria: Kuchnia
ISBN: 978-83-240-5458-9

Kup książkę Lunchbox na każdy dzień

Lunchbox na każdy dzień - opinie o książce

Avatar użytkownika - Amarisa
Amarisa
Przeczytane:2018-10-02, Ocena: 5, Przeczytałam, Mam, 52 książki 2018,

„Lunchbox na każdy dzień” Malwiny Bareły to książka tak naprawdę dla każdego, bez względu na wiek i to, czym zajmuje się na co dzień. Szczególnie jednak polecam ją wszystkim tym, którzy pragną zmienić swoje życie – zadbać nie tylko o własne zdrowie jedząc wartościowe i smaczne posiłki poza domem, ale też sprawić, by codzienność nie była już taka nudna, a w zamian za to nabrała mnóstwa kolorów.

Pełna recenzja: http://magicznyswiatksiazki.pl/lunchbox-na-kazdy-dzien-malwina-barela/

Lunchbox na każdy dzień. FIT BENTO
Malwina Bareła0
Okładka ksiązki - Lunchbox na każdy dzień. FIT BENTO

Malwina Bareła przedstawia nowe 130 przepisów na zbilansowane posiłki do lunchboxa. Nie musicie zawracać sobie głowy liczeniem kalorii - każdy przepis...

Lunchbox na każdy dzień. Fit Bento
Malwina Bareła 0