Links

Kolekcja opowieści łączących cztery pary „nie do końca kochanków”.
Sekiya x Shibata
Sekiya, radiowy DJ z problemami komunikacyjnymi, próbuje zdobyć serce niezwykle przyjaznego Shibaty. Trudno mu jednak zrobić użytek ze swojego pięknego głosu, kiedy nie potrafi ubrać swoich uczuć w słowa.
Kameda x Ogikawa
Poznali się przez bezdomnego kota. Razem piją, jedzą, rozpieszczają zwierzątko… I choć mijają kolejne leniwe dni, przyjemna relacja nie zamienia się w miłość.
Yahiko x Akiha x pewien mężczyzna
Właściciel kawiarni, Akiha, od pewnego czasu spotyka się z Yahiko. Dla Akihy to tylko seks, dla Yahiko – coś znacznie więcej.
Sado x Nakajou
Mimo ciągłych kłótni sprawiają wrażenie dobranej pary. Nakajou z rezygnacją stwierdza, że Sado tak naprawdę nigdy nie będzie należał do niego, lecz chcąc nie chcąc zostaje przy nim.

Informacje dodatkowe o Links:

Links - opinie o książce

Avatar użytkownika - Regalia
Regalia
Przeczytane:2024-05-25, Ocena: 3, Przeczytałam, 52 książki 2024,

Mam wrażenie, że to zbiór One Shotów do innych mang autora. Przez co trochę chaotycznie mi się czytało. Ale okej, takie sobie - niby ich historie są bardzo smutne i pełne żalu, ale ja tego żalu i smutku dla nich nie mam.

Given, vol. 6
Natsuki Kizu0
Okładka ksiązki - Given, vol. 6

„W oczach Mafuyu nawet teraz dostrze - gam samotność. Oraz chłód odległej, nieznanej mi zimy”.   Mimo że zespół Given nie wygrał konkursu...

Given, vol. 7
Natsuki Kizu0
Okładka ksiązki - Given, vol. 7

,,Miłość Hiiragiego rozkwitła. Z mojej pozostało już tylko pogorzelisko". Ritsuka i Hiiragi z niecierpliwością wyczekują dnia debiutu na dużej scenie,...

Z pamiętnika jeża Emeryka
Marta Wiktoria Trojanowska ;