Linia serca

"Nie spodziewałam się tego. Żałosne, prawda? Byliśmy razem przez sześć lat. Kiedy Doug mówił o »następnym etapie«, sądziłam, że chodzi mu o zaręczyny. On miał na myśli wyprowadzkę". Teraz Sophie pragnie tylko odzyskać swojego chłopaka. Co w tym dziwnego? Co jest dziwnego w tym, że Sophie udaje, że potrafi wróżyć z ręki? Początkowo tylko po to, by rozbić nowy związek Douga. Później, żeby pomóc Nickowi, przystojniakowi z misją. Czy Sophie odzyska swojego chłopaka? I czy bez szklanej kuli będzie potrafiła powiedzieć, kto naprawdę zasłużył na jej miłość?

Informacje dodatkowe o Linia serca:

Wydawnictwo: Znak
Data wydania: 2012 (data przybliżona)

Kup książkę Linia serca

Linia serca - opinie o książce

Avatar użytkownika - izabela81
izabela81
Przeczytane:2015-08-19, Ocena: 5, Przeczytałam, 52 książki - 2015,
To pełna humoru opowieść o odkrywaniu samego siebie, własnych pragnień i miłości. Pojawia się też wątek jasnowidzenia, z którym chyba jeszcze w książkach się nie spotkałam, dlatego ten pomysł tym bardziej wydał mi się świeży i wciągający. To nie jest tylko zwykły romans. Tak też na początku myślałam, ale jakże się pomyliłam! Powieść ma swoją drugą głębię. Książka bowiem pokazuje, że czasem warto zawalczyć o to, co kochamy, a czasem po prostu trzeba sobie odpuścić, pogodzić się z przegraną i iść dalej, pozostawiając przeszłość za sobą.
Avatar użytkownika - Martine02032009
Martine02032009
Przeczytane:2014-02-02, Ocena: 5, Czytam, Mam,
Ksiazka opowiadając historie Shopi , która próbuje odzyskać swojego chłopaka. Próbując odciagnac od niego jego nowa dziewczynę zaczyna udawać ,ze potrafi wrozyc z ręki.
Avatar użytkownika - joakrz1983
joakrz1983
Przeczytane:2014-01-03, Ocena: 6, Przeczytałam, 52 książki - 2014, Mam,
Interesujące opowiada o związku kobiety i mężczyzny. Przy czym mężczyzna chce przerwy zrywa z dziewczyną. Ona dowiaduje się ze jej były spotyka się z inną i poztanawia zniszczyć ich związek. Przypadkowo dowiaduje się sophie że nowa panna wierzy w przepowiednie i chodzi do wrózki, sprytna sophie poztanawia podszyć sie za wróżke, znajomy postanawia jej pomóc.
Avatar użytkownika - Alis17
Alis17
Przeczytane:2013-03-31, Ocena: 6, Przeczytałam, 52 książki 2013, Mam,
Chęć odzyskania ukochanego może doprowadzić nas do odkrycia i wmówienia sobie zadziwiająco magicznych zdolności. Tak właśnie jest z Sophie, którą po sześciu latach związku zostawia ukochany. Nie mogąc się z tym pogodzić Sophie odkrywa, że jego obecna ukochana wierzy osobom przewidującym przyszłość, dlatego też postanawia całkiem przez przypadek odnaleźć ją i przewidzieć jej przyszłość, zupełnie inną niż wymarzyła sobie Melanie. Sophie mówi jej, że jej obecny związek nie ma nawet najmniejszych szans na przetrwanie i najlepiej gdy przekona ukochanego aby wrócił do swojej byłej dziewczyny. Podczas zagłębiania się w swoje magiczne zdolności Sophie poznaje Nicka, który sceptycznie nastawiony jest do jasnowidzów i chcę udowodnić, że są oni oszustami. Cóż wyniknie z tego wszystkiego? Zapewniam Was, że przy czytaniu tej książki nie raz wybuchniecie śmiechem.
Avatar użytkownika - kinia1131
kinia1131