Laduree

Ocena: 0 (0 głosów)
Founded in 1862 in the rue Royale by Louis Ernest Laduree, the company Laduree quickly became famous for Laduree's tea rooms; the only place Parisian ladies could enjoy a cup of tea and pastries in public. Over time, the pastries gained fame themselves, especially the pastel macaroons crisp on the outside, yet with a soft chewy centre. Further gourmet delights followed created by renowned pastry chefs, such as Philippe Andrieu and Michel Lerou. Thanks to David Holder and his father, who acquired Laduree in 1993, these delicious pastries can now be found outside of Paris. And, even better, with the help of this book, you can enjoy the elegance, luxury and subtlety this great French establishment offers. Hailed as the Louis Vuitton of pastries, Laduree is now at your fingertips. Fifteen interviews with people who love the Laduree delicacies, memories and stories behind the creations of new desserts and the beautiful full-colour illustrations will immerse you in this epicurean universe without ever having you worry about your wasteline.

Informacje dodatkowe o Laduree:

Wydawnictwo: brak danych
Data wydania: b.d
Kategoria: Socjologia, filozofia
ISBN: 978-2-8307-0862-2
Liczba stron: 0

więcej

Kup książkę Laduree

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Laduree - opinie o książce

Recenzje miesiąca
Srebrny łańcuszek
Edward Łysiak ;
Srebrny łańcuszek
Dziadek
Rafał Junosza Piotrowski
 Dziadek
Aldona z Podlasia
Aldona Anna Skirgiełło
Aldona z Podlasia
Egzamin na ojca
Danka Braun ;
Egzamin na ojca
Rozbłyski ciemności
Andrzej Pupin ;
Rozbłyski ciemności
Cień bogów
John Gwynne
Cień bogów
Wstydu za grosz
Zuzanna Orlińska
Wstydu za grosz
Jak ograłem PRL. Na scenie
Witek Łukaszewski
Jak ograłem PRL. Na scenie
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy