Wydawnictwo: b.d Data wydania: 2018-05-21 Kategoria: Komiksy ISBN: 9788365465252 Liczba stron: 64Język oryginału: francuski Tłumaczenie: Jakub Syty
Tagi: Katanga Kongo Komisk
"Mussolini: Son of the Century" - serial stworzony na bazie nagradzanej książki właśnie trafił na SkyShowtime
Książkowe podróże: 5 powieści prosto z Japonii
W sieci pojawiły się zakulisowe zdjęcia z nowej adaptacji powieści Harlana Cobena! Produkcja na bazie kryminału "O krok za daleko"
Ktoś mnie wrobił. Fragment książki „The Tearful Girl"
Pod względem fabularnym nie odbiega zbytnio od tomu pierwszego, nadal są widoczne mankamenty w tekście i drobne w rysunku, ale nie są aż tak rażące jak w tomie pierwszy. Dyplomacja jest kontynuacją historii i jako tak spełnia swoje zadanie.
...
Przeczytane:2022-05-16, Ocena: 3, Przeczytałem, Przeczytaj tyle, ile masz wzrostu – edycja 2022, Wyzwanie - wybrana przez siebie liczba książek w 2022 roku,