Jak zostać tancerzem. Wszystko,co neleży wiedzieć, żeby odnieść sukces

Niniejsza książka jest wyczerpującym wprowadzeniem w świat tańca. Jeśli pasjonujesz się tą sztuką, ale nie wiesz, od czego zacząć, dzięki niej przekształcisz swoje marzenie w obiecującą karierę sceniczną. Nie ma znaczenia, jaki styl tańca wybrałeś - modern, jazz, balet czy street

dance - Jak zostać tancerzem odpowie na wszystkie twoje pytania. Dowiesz się, jakie warunki musisz spełniać, by zacząć świetnie tańczyć, poznasz tajniki treningu i podstawy technik tańca. Znajdziesz porady, w jaki sposób rozwijać swój niepowtarzalny styl ekspresji, a także ważne informacje, jak zachować kondycję i dbać o własne ciało. Aby przetrwać w starciu z konkurencją, musisz mieć zarówno pasję i wolę walki, jak i silne nogi oraz... zmysł do interesów. Taniec jest nie tylko piękną sztuką, ale i biznesem, dlatego zapoznasz się również z technikami marketingu, które pozwolą ci wypromować swój talent i zdobyć upragnione role, a jednocześnie zwiększyć dochody i utrzymać karierę przez długie lata.

W tym podręczniku tancerza znajdziesz setki wskazówek, porad i zakulisowych sekretów, dzięki którym poznasz piękno tańca i podbijesz serca publiczności.

PATRONI MEDIALNI:

Cogito, dlaLejdis.pl, Instytut Rozwoju Kultury Alternatywnej IRKA

Informacje dodatkowe o Jak zostać tancerzem. Wszystko,co neleży wiedzieć, żeby odnieść sukces:

Wydawnictwo: Arkady
Data wydania: 2013-09-10
Kategoria: Popularnonaukowe

Kup książkę Jak zostać tancerzem. Wszystko,co neleży wiedzieć, żeby odnieść sukces

Jak zostać tancerzem. Wszystko,co neleży wiedzieć, żeby odnieść sukces - opinie o książce