Hotelarstwo. Organizacja i technika pracy. Poradnik dla nauczyciela. Wydanie II

Materiał zawarty w podręczniku dla nauczyciela został przygotowany do realizacji w warunkach szkolnych w oparciu o podręcznik z ćwiczeniami dla ucznia o tym samym tytule co poradnik, w którym zawarte są przykładowe scenariusze lekcji, dodatkowy materiał ćwiczeniowy, test z odpowiedziami i rozwiązania ćwiczeń zawartych w podręczniku dla ucznia. Proponowana w poradniku kolejność jednostek dydaktycznych jest taka sama, jak w podręczniku dla ucznia, a całość jest zgodna z podstawą programową. Układ

Informacje dodatkowe o Hotelarstwo. Organizacja i technika pracy. Poradnik dla nauczyciela. Wydanie II:

Wydawnictwo: b.d
Data wydania: b.d
Kategoria:
ISBN: 9788372519238

Kup książkę Hotelarstwo. Organizacja i technika pracy. Poradnik dla nauczyciela. Wydanie II

Hotelarstwo. Organizacja i technika pracy. Poradnik dla nauczyciela. Wydanie II - opinie o książce

Ekonomika i organizacja pracy w hotelarstwie. Poradnik dla nauczyciela
Mitura Elżbieta, Koniuszewska Elżbieta0
Okładka ksiązki - Ekonomika i organizacja pracy w hotelarstwie. Poradnik dla nauczyciela

W poradniku dla nauczyciela zostały przedstawione cele lekcji, propozycje aktywizujących metod nauczania, klucz do wszystkich ćwiczeń oraz wskazówki do ich rozwiązania....