Heniś. Nowa kolekcja bajek

Poznaj Henisia - ciekawskiego i uroczego chłopca, który uwielbia zabawę! Heniś spotyka nowych znajomych, z którymi się zaprzyjaźnia. Razem codziennie przeżywają niesamowite przygody. Historie z tej książeczki opowiadają zarówno o wielkich chwilach, jak i o małych codziennych radościach każdego przedszkolaka. Ponadto uczą otwartości i pomagają zrozumieć otaczający nas świat. Dołącz do Henisia oraz jego przyjaciół!

Informacje dodatkowe o Heniś. Nowa kolekcja bajek:

Wydawnictwo: Egmont
Data wydania: 2019-03-13

Tagi: bóg

Kup książkę Heniś. Nowa kolekcja bajek

Heniś. Nowa kolekcja bajek - opinie o książce

Okładka ksiązki - Dziedzictwo kulturowe w regionach europejskich. Odkrywanie, ochrona i (re)interpretacja

O awangardowym podejściu Redaktorów tomu do kwestii dziedzictwa świadczy podjęcie próby pokazania go w momencie skomplikowanych przemian, w siatce napięć...

Odcisk palca rozległy labirynt. Prace ofiarowane profesorowi Wojciechowi Ligęzie na jubileusz siedemdziesięciolecia
Okładka ksiązki - Odcisk palca  rozległy labirynt. Prace ofiarowane profesorowi Wojciechowi Ligęzie na jubileusz siedemdziesięciolecia

Wojciech Ligęza poszukuje u ulubionych pisarzy ,,wyobraźni serca", ale też sam jest nią hojnie obdarzony. To ona pozwoliła mu ocalić z nierównej artystycznie...

Z pamiętnika jeża Emeryka
Marta Wiktoria Trojanowska ;