Handbook of Meat Poultry & Seafood Quality

Ocena: 0 (0 głosów)
"The Handbook of Meat, Poultry and Seafood Quality" commences with a discussion of basic scientific factors responsible for the quality of fresh, frozen and processed muscle foods, especially sensory attributes and flavors. Following sections discuss factors affecting the quality of beef, pork, poultry, and seafood. Under each muscle food, some or all of the following factors affecting the quality are discussed: additives aroma, color contaminants, flavors, microbiology moisture, mouthfeel nutrition, packaging safety, sensory attributes, shelf-life stability, tainting texture, and, water activity. Editor Leo Nollet heads a stellar editorial team and leads an international collection of over 60 expert contributors from government, industry, and academia in covering the key factors affecting the quality of beef, pork, poultry and fish and presenting them in a single source.

Informacje dodatkowe o Handbook of Meat Poultry & Seafood Quality:

Wydawnictwo: brak danych
Data wydania: b.d
Kategoria: Inne
ISBN: 978-0-8138-2446-8
Liczba stron: 0

więcej

Kup książkę Handbook of Meat Poultry & Seafood Quality

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Handbook of Meat Poultry & Seafood Quality - opinie o książce

Recenzje miesiąca
Srebrny łańcuszek
Edward Łysiak ;
Srebrny łańcuszek
Dziadek
Rafał Junosza Piotrowski
 Dziadek
Aldona z Podlasia
Aldona Anna Skirgiełło
Aldona z Podlasia
Egzamin na ojca
Danka Braun ;
Egzamin na ojca
Cień bogów
John Gwynne
Cień bogów
Rozbłyski ciemności
Andrzej Pupin ;
Rozbłyski ciemności
Wstydu za grosz
Zuzanna Orlińska
Wstydu za grosz
Jak ograłem PRL. Na scenie
Witek Łukaszewski
Jak ograłem PRL. Na scenie
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy