Dwa jabłka

Katarzyna to Bardzo Przedsiębiorcza Kobieta. Niestety tylko w życiu zawodowym, bo w prywatnym nadal trwa kryzys.Ale od czego jest serwis randkowy - przecież można założyć profil i poznać jakiegoś odpowiedzialnego, miłego Księcia z Bajki, który powiększy ilość samców w mieszkaniu (w końcu koty Filip i Kacper to też samce). Tylko to wcale nie jest takie proste. Nie od dziś wiadomo, że mężczyźni są z Marsa, a kobiety z Wenus, a związki międzyludzkie to tajemniczy i niezmierzony Kosmos.Dwa jabłka - prawdziwa historia o poszukiwaniu miłości.

Informacje dodatkowe o Dwa jabłka:

Wydawnictwo: Grasshopper
Data wydania: b.d
ISBN: 978-83-61725-17-6

Kup książkę Dwa jabłka

Dwa jabłka - opinie o książce

Avatar użytkownika - basia02033
basia02033
Przeczytane:2015-09-06, Ocena: 4, Przeczytałam, 52 ksiązki 2015,
Kobieta przedsiębiorcza w życiu zawodowym, natomiast sprawy osobiste już idą jej jak po grudzie. Bardzo zagmatwana książka ale nie banalna. Poszukiwania samca na portalu randkowym to bardzo jak dla mnie odważna i nowoczesna forma. Wielu partnerów a w tym dwóch stałych samców - dwa koty :)
Avatar użytkownika - erykmisiek
erykmisiek
Przeczytane:2013-03-06, Ocena: 4, Przeczytałem, 52 książki,
Początek infantylny i banalny, a potem z łzawej historyjki przechodzimy do głębszych rozważań o istocie związków i samotności. Trochę zamotana. Ogólnie da się przebrnąć ;)

Prawdziwa historia o poszukiwaniu miłości. Kasia to przedsiębiorcza kobieta w życiu zawodowym lecz w jej życiu prywatnym nadal trwa kryzys.

Avatar użytkownika - nicpon
nicpon