Idealne wakacje, świetna pogoda, brak tłumów, niezwykłe wydarzenia i atrakcje, a wszystko w dobrej cenie.

Te marzenia pomożemy zrealizować! W tym albumie podpowiadamy, gdzie i kiedy pojechać. 360 wyjątkowych celów podróży ułożono miesiącami, abyś bez trudu mógł wybrać doskonałe miejsce na wyprawę o każdej porze roku.

Przejrzyste i intuicyjne rozwiązania graficzne ułatwią wybór miejsca, które spełni wszystkie twoje oczekiwania. Kiedy masz czas? Teraz Świat dostosowuje się do Twojego kalendarza!

Informacje dodatkowe o Dookoła świata. Gdzie pojechać i kiedy. Gotowy plan podróży na każdy miesiąc roku:

Wydawnictwo: Pascal
Data wydania: 2020-03-18
Kategoria: Inne

Tagi: bóg Przewodniki turystyczne

Kup książkę Dookoła świata. Gdzie pojechać i kiedy. Gotowy plan podróży na każdy miesiąc roku

Dookoła świata. Gdzie pojechać i kiedy. Gotowy plan podróży na każdy miesiąc roku - opinie o książce

Sielanka. Lou! tom 2
Okładka ksiązki - Sielanka. Lou! tom 2

Pełna humoru i ciepła bestsellerowa seria o dorastającej dziewczynce! W drugim tomie Lou wyjeżdża z koleżankami na wakacje, gdzie poznaje świetnych...

Star Wars. Mandalorianin. Tom 2
Okładka ksiązki - Star Wars. Mandalorianin. Tom 2

Ciąg dalszy komiksowej adaptacji serialowego hitu. Początkujący łowca nagród potrzebuje pomocy przy trudnym zleceniu - kto lepiej niż Mandalorianin wesprze...