Dieta warzywno-owocowa dr Ewy Dąbrowskiej i co dalej - wydanie II. i co dalej

Czy chcesz, aby efekty Diety warzywno-owocowej dr Ewy Dąbrowskiej(R) towarzyszyły Ci już przez całe życie?

Kontynuacja bestsellerowego zbioru przepisów do diety dr Ewy Dąbrowskiej to zestaw konkretnych wskazówek oraz metod, które pomogą Ci prawidłowo wyjść z postu i wprowadzić zmiany we wszystkich aspektach Twojego życia. Spójrz na nie i na swoją dietę holistycznie.

Czytając tę książkę, poznasz:

5 filarów zdrowego odżywiania, które staną się podstawą Twojej diety, powody, dla których nie możesz schudnąć i pozbyć się problemów ze zdrowiem, ,,tajemne" metody dietetyków przedstawione w czytelny sposób, reguły prawidłowego i świadomego komponowania posiłków, zasady efektywnej aktywności fizycznej i budowania trwałej motywacji.

Raz na zawsze przejmij kontrolę nad swoim zdrowiem, sylwetką i... całym życiem!

Niniejsza książka, którą z serca polecam, jest holistycznym spojrzeniem na człowieka. Znajdziemy tu rozdziały opracowane przez dietetyka klinicznego, trenera personalnego, duszpasterza, a także sprawdzone wskazówki, jak znaleźć motywację do podejmowania wyzwań, i prawdziwe historie osób, którym się udało. dr Ewa Dąbrowska

Informacje dodatkowe o Dieta warzywno-owocowa dr Ewy Dąbrowskiej i co dalej - wydanie II. i co dalej:

Wydawnictwo: WAM
Data wydania: 2019-02-22
Kategoria: Medycyna i zdrowie

Tagi: bóg Leczenie uzależnień

Kup książkę Dieta warzywno-owocowa dr Ewy Dąbrowskiej i co dalej - wydanie II. i co dalej

Beata Anna Dąbrowska0
Okładka ksiązki - Dieta warzywno-owocowa dr Ewy Dąbrowskiej w postaci płynnej. Zupy, soki, koktajle, przekąski

Dieta dr Ewy Dąbrowskiej w nowej odsłonie - wersji płynnej! Soki, koktajle, zupy są nieodłącznym elementem twojego menu? Niezastąpiona dieta dr Ewy Dąbrowskiej...

Beata Anna Dąbrowska0
Okładka ksiązki - Kompletna dieta warzywno-owocowa dr Ewy Dąbrowskiej . + domowe sposoby na kiszenie i fermentację

Odkryj moc diety, której zdrowie zawdzięczają tysiące Polaków Z kultową książką Dieta warzywno-owocowa dr Ewy Dąbrowskiej(R) Przepisy: odkryjesz życiodajną...