Detoks w tydzień

Skuteczny program oczyszczania organizmu.

W Europie stosuje się tysiące substancji chemicznych, które są trujące i na długo gromadzą się w ciele człowieka. Nie dziwmy się więc, że często doskwiera nam zmęczenie, mamy zły humor i brakuje nam energii. Rozwiązanie jest tylko jedno – wreszcie oczyścić organizm. I to czerpiąc z tego przyjemność! Detoks w tydzień to nowa koncepcja, która ma w prosty i szybki sposób odtruwać nasze ciało – a przy okazji i głowę. Zachwycająco łatwa i niezwykle skuteczna. Kto do tej pory uważał, że oczyszczanie organizmu jest nieprzyjemne, męczące i skomplikowane, będzie bardzo zdziwiony, jak dobrze można się przy tym czuć i jaką to daje radość. A potem na pewno powie: detoks jest fantastyczny!

Odbiorcy:
- wszyscy, którzy szukają prostego sposobu na lepsze samopoczucie, łatwego do wkomponowania w swój codzienny rytm
- osoby, które próbowały już wielu metod odchudzania, a ciągle nie są zadowolone z ich efektów.

Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę?
Dzięki oczyszczeniu organizmu zyskasz:
- Dobry nastrój, więcej energii i wzmocnienie układu odpornościowego.
- Niższy poziom stężenia cukru i cholesterolu, czyli mniejsze ryzyko wystąpienia cukrzycy i zawału serca.
- Odnowienie flory jelitowej, dzięki czemu wreszcie wszystko zaczyna wzorowo funkcjonować i stajemy się szczuplejsi, radośniejsi i zdrowsi.
- Sygnał startowy do odchudzania, ponieważ narządy, których zadaniem jest oczyszczanie organizmu, zostaną odciążone, a często dopiero wtedy staje się możliwe skuteczne odchudzanie.

Informacje dodatkowe o Detoks w tydzień:

Wydawnictwo: Jedność
Data wydania: 2016-09-14
Kategoria: Poradniki
ISBN: 978-83-7971-392-9

POLECANA RECENZJA

Kup książkę Detoks w tydzień

Detoks w tydzień - opinie o książce

Marion Grillparzer0
Okładka ksiązki - Zupy, które leczą, dodają energii, pomagają schudnąć i chronią jelita. Poradnik zdrowie

Do wywaru trafia tylko to, co najlepsze, bowiem z niego powstanie potem wiele różnych, pysznych i zdrowych zup. Mamy wybór między wywarem...