Bądź swoim guru. Droga do osobistego i zawodowego oświecenia

JA -- siła sprawcza Na początku była szkoła dająca Ci podstawy do zrozumienia świata. Lata mijały i zacząłeś podnosić swoje kwalifikacje na rozmaitych kursach komputerowych i językowych. Później przyszedł czas na standardowe szkolenia traktujące o celach, planach działania i zarządzaniu czasem. Następnie trafiłeś na trochę bardziej oryginalne warsztaty pracy nad asertywnością i komunikacją. A teraz potrzebujesz czegoś więcej. Czegoś, co pozwoli Ci przeprowadzić w samym sobie ewolucję, nie rewolucję. Czegoś, co pomoże Ci usytuować siebie na pierwszym miejscu w każdej życiowej kategorii. "Bądź swoim guru" to podręcznik na serio, ale pisany w przyjazny sposób, bez nadużywania fachowej terminologii. Odwołuje się zarówno do Twojej wyobraźni, jak i logiki, stosuje praktyczne ćwiczenia i przedstawia realne sytuacje. Wprowadza do szablonowych szkoleń tak istotny wymiar emocjonalny i duchowy. To nie jest tylko doskonały plan działania, lecz także zupełnie nowy sposób myślenia i życia. Zdobądź dostęp do ukrytych w Tobie złóż talentów i bezbłędnie naucz się: kontrolować głos wewnętrzny, ustanawiać (niezwykłe!) cele, porzucać emocjonalny bagaż, zmieniać ograniczające zachowania, dawać sobie radę z negatywnymi uczuciami, wykorzystywać potęgę nieświadomości, rozumieć znaczenie emocji, doceniać istnienie jedności ciała z umysłem. Bądź swoim guru zawiera wszystko, czego potrzebujesz, aby stworzyć własną koncepcję życia i obrazu siebie samego.

Informacje dodatkowe o Bądź swoim guru. Droga do osobistego i zawodowego oświecenia:

Wydawnictwo: Onepress
Data wydania: b.d
Kategoria: Zarządzanie i marketing
ISBN: 978-83-246-1253-6

Kup książkę Bądź swoim guru. Droga do osobistego i zawodowego oświecenia

Bądź swoim guru. Droga do osobistego i zawodowego oświecenia - opinie o książce