W tej książce zebraliśmy przepisy na specjały z drobiu, wieprzowiny, wołowiny, cielęciny, jak również z mniej popularnych gatunków mięsa: dziczyzny, królika i jagnięciny. Nie zapomnieliśmy także o podrobach. Podajemy wypróbowane pomysły na dania mięsne pieczone, smażone, duszone i gotowane.
Stworzyliśmy poradnik zarazem różnorodny i uniwersalny - taki, który pomoże skomponować ciekawe menu na rozmaite okazje. Zachęcamy do częstego korzystania z naszych przepisów. Jesteśmy przekonani, że gotowanie według nich przyniesie mnóstwo wspaniałych doznań kulinarnych.
Wydawnictwo: Buchmann
Data wydania: 2013-08-21
Kategoria: Kuchnia
ISBN:
Liczba stron: 128
Turystyczna mapa okolic w skali 1:300 000. Dodatkowo plany miast: Jasło w skali 1:20 000, Łańcut w skali 1:18 000, plan centrum w skali 1:10 000. Do najczęściej...
Poznaj historię magicznego ślubu Arielki! Książki z serii Czytam i Naklejam opowiadają ciekawe historie o waszych ulubionych filmowych bohaterach. Czytaj...
Chcę przeczytać,