Niech to usłyszą

Książka "Niech to usłyszą" jest kryminałem napisanym przez duet pisarski @jakubćwek i @wojciechchmielarz, z oboma autorami nie miałam wcześniej styczności, chociaż słyszałam o ich powieściach. Do sięgnięcia po "Niech to usłyszą" zachęcił mnie niesamowicie intrygujący opis. Język jakim posługują się autorzy jest bardzo przyjemny w odbiorze, co sprawia, że książkę czyta się szybko i z zainteresowaniem, ja pochłonęłam ją w jeden wieczór i nie mogłam się oderwać od tej historii! Fabuła została w bardzo ciekawy sposób nakreślona, przemyślana i równie dobrze poprowadzona, a bohaterowie świetnie wykreowani, są różnorodni, autentyczni, nieprzewidywalni, nieidealni, a takie postaci lubię najbardziej. Śledząc ich losy dowiadujemy się co czują, myślą, z czym się borykają, a tym samym możemy lepiej zrozumieć ich postępowanie oraz decyzję. W książce znajdziemy interesująco skonstruowaną zagadkę kryminalną, ja osobiście z dużym zaangażowaniem czytałam każdą kolejną stronę powieści, wielokrotnie miałam wrażenie jakbym ja sama uczestniczyła w wydarzeniach z jakimi przyszło się mierzyć bohaterom. Autorzy umiejętnie budują napięcie, wywołują w czytelniku natłok skrajnych emocji, a wszystko tworzy spójną całość. Naprawdę miło spędziłam czas z tą książką i myślę, że fani kryminałów będą usatysfakcjonowani ta pozycją. Polecam! Moja ocena 8/10.

Informacje dodatkowe o Niech to usłyszą:

Wydawnictwo: W.A.B.
Data wydania: 2022-11-16
Dodał/a opinię: zakochanawksiazk

Tagi: kryminał

Zobacz opinie o książce Niech to usłyszą

Kup książkę Niech to usłyszą

Dotyk marcepanowych marzeń